Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.02.2018.
11:30
Vestionline A

"Dva puta sam prodala svoju nevinost i odlično živim od toga"

Hiljade žena u Rusiji prodaju svoje devičanstvo, nakon što su pronašle bogatog ljubavnika putem interneta, pokazuju rezultati novijeg istraživanja.

pixabay.com
Devojke spremne na sve za bolji život

 Postoji mreža specijalista koji traže device, da bi ih povezali sa bogatim muškarcima koji su spremni da izdvoje značajne sume novca ne bi li im uzeli nevinost.

- Tražimo device mlađe od 19 godina. Pametne, lepe i šarmantne, iz bilo kog grada u Rusiji. Plaćamo povratnu kartu do Moskve devojkama koje izgledaju kao na slici - samo je jedan od oglasa na forumu Bad girls club.

Devojke, u nekim slučajevima, i same objavljuju oglase u kojima traže kupce za svoje devičanstvo.

- Prodajem nevinost, javite mi se u privatnoj poruci. Živim u Moskvi, imam 19 godina, visoka sam 175 centimetara i teška 65 kilograma - napisala je u svom oglasu devojka koja se predstavila kao Milana Mercer.

Neke od njih se, međutim, na ovaj korak odlučuju iz veoma teških razloga.

- Prodajem devičanstvo da bih pomogla da platim lečenje za svoju majku, koja boluje od raka - napisala je dvadesetogodišnja Anastasija, navodeći da joj je za to potrebno 300.000 rubalja, odnosno oko 4.300 evra.

Druge devojke u tome vide način da brže stignu do boljeg života.

- Ovde se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čoveka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu - tvrdi 19-godišnja Daša.

- Da bi se pokrenuo sopstveni posao potreban je novac koji ne može da se zaradi redovnim poslom, a u ovom slučaju ništa ni ne moraš da radiš - objasnila je 18-godišnja Rita.

Kupci žele da priušte sebi nešto posebno

Sa druge strane su kupci, koji sebi žele da priušte nešto posebno.

- Dva puta sam kupio devičanstvo, pošto želim da pronađem suprugu koja još nije bila ni sa kim - rekao je 38-godišnji Dimitri. Prvi put je platio 1.500, a drugi 1.000 evra, ali još uvek nije pronašao odgovarajuću životnu saputnicu.

Kupci su ponekada i žene, kao što je to 24-godišnja biseksualka Ana. Ona je udata za direktora jedne medicinske kompanije, kome, kako kaže, iza leđa "kupuje" device po ceni između 300 i 600 evra.

- Devojke koje upoznajem na sajtovima za upoznavanje mi deluju vulgarno i prljavo. Bolje mi je da budem sa nekim ko nikad nije iskusio seks - kaže ona.

Marina, koja je i sama prodala nevinost i zaradila 8.000 evra, danas vodi agenciju koja povezuje device i bogate kupce.

- Devojke su, u proseku, plaćene između 200.000 i 300.000 rubalja (2.800 i 4.300 evra), što zavisi od starosti i izgleda. Najtraženije su devojke stare između 17 i 18 godina, sitne građe, slatke i skromne - opisala je ona, dodjući da agenti dobijaju proviziju od 20 do 50 odsto.

Devojke su dužne da pokažu potvrdu lekara da su netaknute. Mnoge od njih, međutim, odlaze kod plastičnih hirurga zbog rekonstrukcije himena, pa tako devičanstvo prodaju i po nekoliko puta.

- Ovo je moj posao. Od onoga što zaradim nekoliko meseci mogu dobro da živim. Do sad sam dva puta prodala nevinost i ne mislim da prestanem - zaključuje 22-godišnja Elena.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online