Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 26.11.2010.
06:16
alo.rs A

Vučiću obili kuću!

Porodična kuća zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića obijena je u sredu ujutru, a iako su provalnici isprevrtali sav nameštaj, iz kuće u Jajincima ništa nije odneto

Pa ja nemam ništa da mi ukradu: Aleksandar Vučić
 

Kako piše beogradski “Alo! “, istraga će utvrditi da li su skidani podaci sa hard diska, na kome se nalazi kompletna dokumentacija drugog čoveka naprednjaka.

Pretpostavlja se da su provalnici u kuću Vučićevog oca došli u potrazi za nečim konkretnim, ali da uprkos premetačini, nisu pronašli željeni plen. Zamenik predsednika SNS-a rekao je za “Alo!“ da lopovi nisu ni mogli da dođu do materijalnih dragocenosti, ali da nije siguran da sa hard diska koji lično koristi nisu preneli podatke.

- Ne mogu da znam da li je flešom preneto nešto sa hard diska mog računara, ali će to istraga, nadam se, uskoro pokazati - kaže Vučić.

Mada mu se u kompjuteru koji je bio “na izvol‘te“ provalnicima nalazi većina stranačkih i ličnih dokumenata, on tvrdi da njihovo eventualno obelodanjivanje ne bi moglo nikog da ugrozi.

Lopovi nisu dirali vino!

- Pitali su me policajci da li smo imali zlato, oružje, pare, ali ništa od toga nemamo. Rekao sam im da nisam ja ko neki njihovi ministri da mi ispod noćnog stočića nađu 100.000 evra! Lopovi su mogli da odnesu jedino neku bocu kvalitetnog vina, ali se očigledno u to ne razumeju - zaključuje kroz smeh Vučić.

- Tu se nalaze moji dokumenti, sve što sam pisao, ali ne… Njihov sadržaj nikome ne bi mogao da šteti, kod mene je sve javno - tvrdi on.

Vučić smatra da je prerano govoriti o eventualnoj političkoj pozadini upada u njegovu porodičnu kuću, ali kaže da je vrlo zanimljivo da su lopovi provalili u jednom od retkih trenutaka kad niko nije bio tamo.

- Gotovo da ne postoji trenutak kad niko nije u kući. Moj otac je uglavnom tamo, a i ja vrlo često odlazim sa decom, jer nam je blizu. Zanimljivo je da su upali baš tog jutra kad se posle ko zna koliko vremena dogodilo da smo svi odsutni - priča on i naglašava da su policajci tokom uviđaja bili potpuno korektni.

- Verujem u državne organe i nadam se da će istraga imati fer ishod. Policajci koji su se tamo zadesili su krajnje korektno odradili posao i ponosan sam što se na njihovim licima čitalo mišljenje da nije opljačkan neki lopov, nego poštena kuća u kojoj nema ni oružja, ni para, ni zlata… - zaključio je Vučić.

POVEZANE VESTI

Petak 26.11.2010. 07:56
Znaci nije bilo ni para ni zlata,eh,sirotinjo i bogu si teska !
Petak 26.11.2010. 11:40
Dakle, u kuci nije bilo para... pa i sta ce mu? Kad je on trosio svoj novac? Obicno takvi zive na tudji racun... Ali, na hartdisku bi mogli mozda da se pronadju elektronski izvodi sa bankarskih racuna, pa da se iznenadimo jos jednom po pitanju Vucica?!
Petak 26.11.2010. 13:07
A da nije on onih 100.000 eura ispod stolcica dao da mu malo rasture po kuci,da malo pravi marketing!Treba da se druzi malo sa ovim pevaljkama da mu daju koji savet:::))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online