Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.11.2010.
01:39
E. V. A

Švedska: Kraljevske orgije u đakuziju

Švedska je u šoku posle objavljivanja knjige "Nevoljni monarh Karl Šesnaesti Gustav", u kojoj se na osnovu svedočenja bivšeg srpskog boksera i vlasnika noćnih klubova Mileta Markovića (49), kao i devojaka koje su za njega radile, iznose detalji divljih orgija.

PREUZELA KRUNU OD KRALJICE: Kamila Hemark

Na 12 stranica knjige navode se priče devojaka za zabavu koje tvrde da su fotografisali kralja u nezgodnim pozama kada je bio pijan, a kompromitujući materijal zaplenili su agenti SEPO, švedske tajne policije, koji su pretresli njihove stanove.


Patrik Peter, predstavnik SEPO nije želeo da demantuje te tvrdnje uz obrazloženje da niko u toj službi nije pročitao šokantnu knjigu. Mile Marković, međutim, potvrdio je da devojke govore istinu.
 

- Znam da je devojkama prećeno i da su im oduzimane kamere i filmovi, a neke su se baš uplašile za svoju bezbednost. Kraljevi telohranitelji bili su uvek prisutni kada je monarh bio na zabavama i znali su za sve što se dešavalo u lokalu - kaže Mile.

Švaleracija s pevačicom


U novoj knjizi o kralju koja je uzburkala Švedsku javnost otkriva i da je monarhova ljubavnica bila Kamila Hemark, po oblinama i oskudnoj odeći poznata pevačica grupe "Armi of Lavers".

 

Autori knjige "Nevoljni monarh Karl Šesnaesti Gustav" navode da je kralj bio u vezi sa ovom pevačicom godinu dana početkom prošle decenije. Oni navode da je bio zaljubljen u nju poput tinejdžera i da je kraljica Silvija za to znala. U to vreme vesela Kamila se slikala golišava sa krunom na glavi.


Kamila je prokomentarisala da je "taj voz odavno prošao" i da je započela novi život, ali je po savetu advokata odlučila da ništa više ne kaže.

Gustav Šesnaesti

Prema Miletovim rečima, kralj je sa društvom najčešće dolazio ponedeljkom oko šest sati posle podne u njegov klub smešten u podrumu zgrade u kojoj je bila i uprava policije.

Drugi gosti tada nisu mogli da uđu, a tu su već čekale mlade dame zadužene za prijatno druženje. Devojke su bile namamljene obećanjima da će im ta poznanstva pomoći da ostvare karijere modela ili pevačica.

Mile, međutim, kaže da one nikada nisu dobile što im je obećano i da mu je to veoma smetalo. Odmah posle večere počinjala je zabava za koju je bilo zaduženo Milerovo osoblje. U lokalu je bio đakuzi i devojke su se skidale i sedale u krila gostiju.

Mile Marković ispred omiljenog kluba


Mile je, kao što smo pisali, objasnio da je bio jako zadovoljan kraljevim posetama, a najviše zato što je znao da neće biti iznenadnih racija policije dok su ekskluzivni gosti u lokalu.

Dešavalo se da je Stokholmska interventna jedinica policije morala da se vrati u bazu podvijenog repa, samo zato što su videli da su u lokalu kraljevi čuvari iz SEPO. Pa ipak, jednom prilikom moralo je da se postupi drugačije jer je u kancelariji lokala pronađen muškarac sa prostrelnom ranom glave.

Sumnjalo se da je bio nateran da igra ruski rulet zbog neplaćenog duga. Dogodile su se i racije u klubu zbog dojava da su striptizete fizički maltretirane, a u međuvremenu Mile Marković je preneo poslove na Sedermalm u centru Stokholma.
 

Mile piše knjigu


Markovića su švedski mediji predstavili kao desnu ruku kralja pornografije Karla Serunsa. On tvrdi da je i ranije pokušavao da ispriča šta zna o monarhu i to na nekoliko suđenja u kojima je bio optužen, ali da tada niko nije hteo da ga sasluša.


Mile priča da je naručio nekoliko zlatnih ključeva kluba koje je podelio svojim stalnim gostima, pa i onima iz kraljevog okruženja. On tvrdi da poseduje dosta dokaza, ali još odbija da ih pokaže novinarima.


- To čuvam za knjigu koju sada pišem - rekao je Mile, a kralj Gustav uzdržao se od komentara dok ne pročita knjigu koja ga je već dovela u nepriliku.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online