Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 28.10.2010.
09:45
Kurir A

JK: Neću stoka da mi utiče na život

Pevačica Jelena Karleuša izjavila je da je najviše strahovala za život supruga, fudbalera Crvene zvezde, Duška Tošića, pošto su huigani u utorak napali poznati par, saznaju beogradski mediji.

- Uplašila sam se, ali sam i pobesnela. Dokle je sve ovo došlo? Duško se postavio između njih i mene da me zaštiti. Napali su njega, pretili su i psovali, ali je on odreagovao mudro i pribrano. Sve se odigralo na pragu naše porodične kuće. Najviše sam se uplašila za Duška. On je bio meta tom ološu. Stajala sam iza njega. Da su mu bilo kako naudili, nikakav strah me ne bi sprečio da im otkinem makar parče kože. Šta bi te pičke posle uradile meni, bilo bi manje bitno. Deca su bila na spratu i čula sam kako plaču u krevetićima. Nisam znala kuda pre da potrčim, ka deci ili ka Dušku. Noćna mora! - kazala je Karleuša u intervjuu za ''Kurir''.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Da li je tačno da si nakon napada sa ćerkama napustila porodičnu kuću?


- Tačno je. Odnela sam decu da ne doživljavaju traume zbog čitave situacije, policije, mnoštva novinara koji su okupirali ulicu... Uostalom, u fazi smo preseljenja u novu kuću, koja ima rampu i čuvara.

Ima li napad veze s kolumnom koju pišeš u Kuriru?


- Iskreno se nadam da nema. Ovo je bio napad huligana na Duška! Ne znam zašto ih

Sada je sve u redu

 

Kako se osećate dva dana nakon napada?


- Sad je sve okej, situacija se smirila. Duško normalno trenira, igra utakmice, ja se pripremam za nastupe. Ne želim da nam se život remeti zbog ovoga i radom pokušavam da zaboravim sve ružno. Neću da mi stoka utiče na život i da ga menja! Veoma sam ohrabrena reakcijom policije i moram da kažem da imamo najbolju policiju na svetu! Hrabru, pametnu i sposobnu! To su ljudi kojima Srbija treba da se ponosi! Drago mi je što su brzom akcijom napadači uhvaćeni i što su im objavljena imena! Neka svi vide, neka im vide majke šta su rodile i koga su pustile na ulicu!

nazivaju navijačima Crvene zvezde! Svako navija za neki klub, pa i onaj koji pobije celu familiju! Zar treba da ga nazovemo navijačem? Ili ubicom? Nije fer da se u sve ovo uvlači tako veliki i slavan klub. Nazovimo stvari pravim imenom! Pravi navijači ne napadaju svoje. Oni bi za svog igrača i srce dali.

Je li ti se javio neko od kolega i dao podršku?


- Svi novinari, kojima se zahvaljujem, zatim moji prijatelji i fanovi, i niko sa estrade sem Ane Kokić. Nažalost, čula sam da su mnogi likovali. Ovom prilikom im tapšem! Bravo, face! Bravo! Sutra, kad vaše dupe bude bilo u procepu, ne očekujte od ove budale da vas više brani.

Kakvi su ti dalji planovi?


- Moj život je opšta ludnica! Na sve ovo ja sam i majka, i supruga, i glupa žena koja želi da menja svet svojim stavovima, i neko ko peva i igra. A ko peva - zlo ne misli. Na redu su veličanstveni koncerti u regionu, za početak veliki solistički koncert u Skoplju 20. novembra. Da bih se ja zaustavila, potrebna je ipak malo veća sila.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.10.2010. 09:57
ali moras. ti si krava.
Četvrtak 28.10.2010. 10:35
"Nažalost, čula sam da su mnogi likovali. Ovom prilikom im tapšem! Bravo, face! Bravo! Sutra, kad vaše dupe bude bilo u procepu, ne očekujte od ove budale da vas više brani." Па гуско једна, ти си сама то постигла да те нико не подржава па чак ни колеге са естраде. Зар не би требало да ставиш мало "прст на чело" и да се запиташ зашто је то тако? Колико није нормална ова жена то је страшно... из дана у дан се закопава... Осећам да је Ана Кокић назвала онако чисто из куртоазије... можда и није али опет, да те само један колега позове?? Што не спомињеш зашто те је наш разредни избацио из школе, шта си тад причала и лупетала, све ти се исто дешава...
Četvrtak 28.10.2010. 11:53
Nesretnica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online