Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 27.10.2010.
14:07 >> 20:43h
Tanjug A

Policija pretukla Šešeljevog sina

Petorica policajaca Policijske uprave Sremske Mitrovice prilikom intervencije u kafani "Bela vita“ u tom gradu pretuklo je sina Vojislava Šešelja, Nikolu Šešelja (26) iz Zemuna i Đorđa Miščevića (23) iz Sremske Mitrovice. Policijski sindikat Srbije demantovao je da je bilo povređenih osoba.

Policajci nisu prijavili incident

Prema saopštenju ministarstva unutrašnjih poslova pet policajaca iz Sremeske Mitrovice samoinicijativno i protivno službenom nalogu provalilo je zaključana vrata kafane, u kojoj je dvadesetak osoba učestvovalo u organizovanom pokeru.

U saopštenju se navodi da su policajci Slobodan Vuković (27), Srđan Kozbašić (27), Željko Drobnjak (25), Marko Mačkić (20) i Vladimir Pavković (30) izveli Nikolu Šešelja i Đorđa Miščevića iz Sremske Mitrovice i zadali im više udaraca po glavi i telu. Od

Demanti policijskog sindikata

 

Policijski sindikat Srbije saopštio je večeras da su policajci postupali u okviru ovlašćenja.
Taj sindikat je naveo da su oni u taj kafić upućeni jer je prijavljena tuča, a da su po dolasku primetili veću grupu osoba iz Loznice, Šapca i Beograda koji su se nelegalno kockali.
"Oni su ih legitimisali, izvršili sve potrebne radnje i otišli iz lokala, a da nisu nikoga pretukli, kao što je objavljeno", naveo je taj sindikat i demantovao da je tom prilikom bilo povređenih osoba.
U saopštenju se dodaje da je najveći broj prisutnih osoba u tom kafiću "prolazio kroz krivičnu evidenciju", a da neki imaju i zatvorske kazne više od pet godina.

zadobijenih udaraca, Nikoli Šešelju i Đorđu Miščeviću konstatovane su teške telesne povrede.

Policajci, koji su na intervenciju upućeni 26.oktobra, oko 2.30 časova, nisu prijavili ovaj događaj starešinama i dežurnoj službi Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, niti su ga evidentirali u službenim evidencijama.

Zbog teških povreda službene dužnosti, Slobodan Vuković, Srđan Kozbašić, Željko Drobnjak, Marko Mačkić i Vladimir Pavković biće privremeno udaljeni iz službe do okončanja disciplinskog postupka.

Zbog utvrđenog propusta u radu, disciplinski postupak biće pokrenut i protiv policajca Živka Šijačkog (44).

Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici i sremskomitrovačka policija utvrđivanju postojanje krivične odgovornosti policajaca koji su te večeri pretukli dvojicu mladića.

Posle utvrđenog činjeničnog stanja protiv njih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave, piše u saopštenju MUP-a.

Sreda 27.10.2010. 14:13
a sta kaze na to ministar unutrasnjih "batinasa".
Sreda 27.10.2010. 14:22
Izgleda da ce u ovoj drzavi zaista biti jezivo ( kako rece onaj sa mindjusom ). Policija provocira na svakom koraku, mislim da ovo namerno rade ne bi li ikako izazvali nemire. Smisljeno je sve ovo, previse se toga desava da bi bila slucajnost.
Sreda 27.10.2010. 15:11
...ovo je pritisak na Seselja da mu se pokaze da mora da slusa...ako prezivi...u suprotnom moze policija "greskom" da mu istrebi porodicu...mafija je malo dete za ove...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online