Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.10.2010.
12:47
Press A

Uhapšen zbog tri silovanja

Bojan Zarubica (22), sin Milivoja Zarubice(45) koji je osuđen zbog trgovine ljudima, uhapšen je juče u autobusu gradskog prevoza na Zelenom vencu, a osumnjičen je za tri silovanja, pokušaj ubistva i seriju razbojništava.

Bojana Zarubicu sprovode u policiju

Bojan Zarubica (22) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je od 2008. do septembra 2010. silovao tri žene! Policija je privela i Tanju Bošković (25) i njenog brata Aleksandra (21), koji se terete da su skrivali Zarubicu. Inače, Bojan je sin Milivoja Zarubice koji je u zatvoru zbog navođenja za prostituciju.


"Bojan Zarubica sumnjiči se da je u naselju Resnik 23. septembra 2010. godine silovao M. K. (20). Zarubica se tereti i da je 13. avgusta 2008. godine u žbunju nedaleko od hipodroma silovao B. B. (50), a na istom mestu 20. juna 2009. godine napao je i silovao J. M. (29). On je žrtvama prilazio sa leđa, hvatao ih za vrat i gušio ih, a onda ih odvlačio u žbunje, gde ih je primoravao na oralni seks, a potom i silovao", kaže izvor "Pressa". Pretpostavlja se da je Bojan Zarubica odgovoran za još jedno silovanje!

"Istragom će biti utvrđeno da li je Zarubica silovao i B. K., 12. decembra 2009. godine na parkingu u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu" kažu u policiji, i dodaju da su u akciji hapšenja, pored Zarubice, uhapšeni i njegovi pomagači.


Brzo hapšenje

 

Očevici policijske akcije hapšenja kažu da je sve trajalo manje od minuta.

 

"Video sam policajce u civilu kako iz autobusa izvode mladića vezanog lisicama. Odjednom su se stvorila dva džipa Intervetne jedinice iz kojih su izleteli naoružani policajci. Već posle dvadesetak sekundi mladić je bio u policijskom džipu koji je krenuo prema tunelu, dok se drugi uputio prema Brankovom mostu", priča jedan očevidac.

U Žarkovu u ulici Riste Marjanovića uhapšeni su brat i sestra Tanja i Aleksandar Bošković iz Vrnjačke Banje. U njihovom iznajmljenom stanu krio se Zarubica. Prilikom pretresa stana pronađen je i automatski pištolj "škorpion". 

Prema informacijama iz policije, Bojan Zarubica je dobro poznat kriminalističkoj policiji i ima podebeo dosije, a do ovog hapšenja već mu je suđeno za razna teška krivična dela.


Bojan Zarubica se, između ostalog, sumnjiči da je zajedno sa rođenim bratom Markom na prvomajskom uranku ove godine u Bariču kod Obrenovca pokušao da ubije bivšeg policajca Miodraga Veličkovića. Braća su pucala iz puške i teško ranila Veličkovića. Zbog pokušaja ubistva Veličkovića, Bojanov rođeni brat Marko trenutno se nalazi u pritvoru u CZ-u.

Bojan je, inače, sin Milivoja Zarubice koji je u medijima naveden kao "balkanski kralj trgovine ljudima". On je uhapšen u martu ove godine kod Blaca i trenutno se nalazi na izdržavanju kazne u zatvoru u Nišu. Milivoje Zarubica osuđivan je za krivična dela trgovine ljudima, prostituciju i navođenje na prostituciju, a italijanski sud ga je 2008. godine osudio na 17 godina zatvora zbog mafijaškog udruživanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online