Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.09.2010.
05:18
Alo A

Legijinu ženu skidali golu!?

Aleksandru Ivanović (35), nevenčanu suprugu Milorada Ulemeka Legije (42), koji je osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, skinuli su golu u požarevačkom zatvoru „Alkatraz“, saznaje ekskluzivno „Alo!“.

Prema saznanjima ''Alo'', Legijinu ženu su do gole kože skinuli kada je išla da prvi put poseti muža u najčuvanijem srpskom kazamatu, kako bi proverili da mu slučajno ne bi nešto nedozvoljeno prošvercovala.

Pretrešena do gole kože: Aleksandra Ivanović


- Legijina žena je bukvalno ostala u grudnjaku i gaćicama, ali je na kraju morala i njih da skine da bi proverili da nešto ne krije u njima. Pretres su vršile dve stražarke u posebnoj prostoriji, koju ne snimaju kamere - kaže izvor ''Alo'', napominjući da je Aleksandri bilo vrlo neprijatno zbog neočekivanog ''striptiza“.


Ulemekovoj supruzi su komandirke straže dobro pretresle brushaleter, koji zbog žica pišti na detektoru.

Milorad Ulemek Legija

- Legijinu ženu nije video niko od muških stražara, ali se ona osećala poniženo pogotovo zbog toga što, sve i da hoće, kroz neprobojno staklo ne može ništa da mu dostavi. Međutim, pomirila se sa sudbinom, jer je svesna da je takva procedura u ''Alkatrazu“.


Sličnu sudbinu imala je i Olivera Jovanović (43), supruga Zvezdana Jovanovića Zvekija (45), osuđenog na četiri decenije robije zbog atentata na premijera Đinđića.
 

- Zvezdanova supruga je isto ostala u donjem vešu, a onda su joj stražarke zavlačile ruke ispod grudi. Na taj način se proverava da u grudima i nekim puš-ap brushalterima ne bi nešto sakrile - otkriva sagovornik ''Alo''.


Za razliku od svoje snahe, Legijina majka Natalija Ulemek (75), koja ga je juče posetila u zatvoru, nije morala da skida odeću, već je samo detaljno pregledana. Ona kaže da joj se sin silno obradovao kada je video.


- Vikao je. „Mama, mama! Evo moje mame!“ Lepo izgleda, ali je nekako tužan. Vidi mu se tuga u očima. Zgranut je i besan zbog izjava da su u njegovoj ćeliji u hemijskim olovkama pronađena dva detonatora. Kaže da je za detonatore prvi put čuo iz medija i da ga niko o tome nije obavestio. Rekao nam je da mu ne pada na pamet da beži, već da mu ostaje samo da sve izdrži - rekla je juče za „Alo!“ Natalija Ulemek.


Ona kaže da je sa sinom sat vremena pričala kroz pancirno staklo, bez prisustva stražara, ali da je razgovor sniman.


- Sin mi je rekao da piše novu knjigu, koja će da izađe 5. oktobra. Nije hteo da mi kaže o čemu, već samo da ima 450 stranica. Kaže da pomalo gleda TV i čita i šali se da živi penzionerski. Zeza se i da je jedva stavio sve stvari u devet kvadrata - priča Legijina majka, dodajući da on ima pravo na 10 minuta telefonskog razgovora mesečno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online