Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.08.2010.
10:30 >> 11:15h
Press A

"Isečena" kolona pod pratnjom Snežane Malović

Nepoznati vozač "audija" presekao je kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazila ministarka pravde Snežana Malović, nedaleko od Palate pravde u Beogradu. Posle upozorenja vozač "audija“ je pobegao prošavši kroz crveno svetlo na semaforu.

Ministarku Malović čuvaju "Kobre"

Na službeni "audi A8" ministarke Snežane Malović juče pre podne naleteo je crni "audi" beogradskih registarskih tablica. Ovaj automobil je "isekao" kolonu u kojoj je bila ministarka, a zatim kroz crveno na semaforu pobegao ka Novom Beogradu, piše "Press“.

Ministarka pravde se, kako "Press“ navodi, vozila službenim automobilom Savskom ulicom sa obezbeđenjem, dok je u pratnji bio BMW u kome su se takođe nalazile "Kobre", pripadnici specijalne jedinice Vojske Srbije koji je već nekoliko meseci čuvaju.

"Kolona se kretala, kao i sva vozila pod pratnjom, relativno brzo. Odjednom se stvorio drugi 'audi' koji kao da je hteo da udari, prepreči put ili iseče kolonu. Posle upozorenja, vozač ovog ’audija’ pobegao je munjevitom brzinom, prošavši kroz crveno“, rekao je sagovornik Pressa“.

Ministarka je na zadnjem sedištu čitala neka dokumenta i nije odmah primetila da se bilo šta neobično dešava, osim što je čula da je obezbeđenje odmah zatražilo proveru tablica "audija". Odmah je kontaktirana policija, koja je utvrdila da je automobil iznajmljen kod jedne poznate beogradske rentakar agencije.

"Potraga za ’audijem’ odmah je krenula. Zna se i ko ga je iznajmio, ali postoji mogućnost da ga je neko drugi vozio. Verovatno je u pitanju klasično divljanje u saobraćaju, ali zbog događaja iz prošlosti ne isključujemo nijednu mogućnost. Da bi se otklonila svaka sumnja, sve će biti do detalja provereno“, rečeno je "Pressu“ u MUP-u Srbije.

Ministarka pravde Snežana Malović potvrdila da je juče doživela "neprijatnost" u saobraćaju.

"Tačno je to što ste saznali, ali iz bezbednosnih razloga ne želim o tome da govorim. Imam puno poverenje u ljude koji me čuvaju, kao i druge državne organe koji se bave pitanjima bezbednosti“, rekla je ministarka Malović.

Ministarka pravde Snežana Malović u aprilu je morala da se preseli iz svog stana na drugu lokaciju, jer je policija prvo uhvatila jednog muškarca koji je video-kamerom snimao njen stan. Nekoliko dana kasnije u podrumu u njenoj zgradi pronađen je eksploziv, a posle toga je promenila i obezbeđenje, tako da je sada čuva specijalna jedinica Vojske Srbije "Kobre".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online