Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.01.2019.
09:27 >> 18:38h
Tanjug, Vestionline A

Udes kod Kruševca: Beba spasena, majka kritično, otac stradao

Jedna osoba je poginula, a tri su zadobile povrede u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 6.45 časova dogodila na državnom putu Kruševac-Kaonik, kod mesta Čokotino Brdo, saopštio je MUP.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

U direktnom sudaru autobusa kruševačkog "Jugoprevoza" i vozila "fiat punto", smrtno je stradao 26-godišnji vozač, dok su putnici u vozilu zadobili povrede. 

Povređeni su zbrinuti u kruševačkom Urgentnom centru. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (1982) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. 

Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.

Do sudara je, kako su naveli, došlo kada je autobus proklizao na putu zbog snega, prešao u suprotnu kolovoznu traku gde se sudario sa puničkim vozilom i nastavio dalje na ledinu kraj puta.

Majka i dalje kritično

Prema rečima dr Savka Markovića načelnika Službe anestezije, reanimacije i intenzivnog lečenja Opšte bolnice Kruševac, žena je primljena u devetom mesecu trudnoće u izuzetno teškom stanju i zbog unutrašnjeg krvarenja izvršen je carski rez posle čega je beba prebačena u KC Kragujevac.
Zdravstveno stanje žene koja je jutros teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca i dalje je kritično i zbog dodatnih komplikacija u toku je druga hirurška intervencija, rekao je za Tanjug načelnik Službe anestezije, reanimacije i intenzivnog lečenja Opšte bolnice Kruševac, dr Savko Marković.

"I pored svih mera koje smo preduzeli stanje se pogoršavalo, došlo je do dodatnih komplikacija i sada je u toku druga hiruška intervencija kojom pokušavamo da stabilizujemo njeno stanje. Žena je sada u (operacionoj) sali i borba za njen život i dalje traje", dodao je Marković.

Žena je, inače, primljena u devetom mesecu trudnoće u izuzetno teškom stanju i zbog unutrašnjeg krvarenja izvršen je carski rez posle čega je beba prebačena u KC Kragujevac.

Do nesreće je došlo oko 6.45 časova kod mesta Čokotino brdo i u direktnom sudaru autobusa kruševačkog "Jugoprevoza" i vozila "fiat punto", smrtno je stradao 26-godišnji vozač, dok su putnici u vozilu zadobili povrede. 

Mediji prenose da je stradao suprug žene za čiji se život lekari bore.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (1982) iz okoline Kruševca određeno je zadržave do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online