Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.01.2018.
18:48
D. N. Petrović - Vesti A

Stravičan zločin kod Tutina: Gazio suprugu, sin ga preklao

Stravična porodična tragedija dogodila se u subotu po podne u selu Pope kod Tutina gde je, pod još potpuno nerazjašnjenim okolnostima, ubijen Sabro Tiganj (45), poljoprivrednik iz ovog sela.

N. Đurović
Srpska policija i dalje traga za beguncem (Foto: Arhiva)

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, koju vode Kriminalistička policija u Novom Pazaru i Više tužilaštvo u ovom gradu, Sabra je ubio sin Damir (19) koji je pobegao sa mesta zločina. Njegovo bekstvo je, međutim, kratko trajalo i on je posle nekoliko sati uhapšen.

I sin nasilnik

Prema nezvaničnim informacijama, i osumnjičeni Damir Tiganj ima preku narav i dobro je poznat policiji u Tutinu. Dosad je imao više sukoba sa zakonom, a poznat je i kao piroman.

Prema dosad dostupnim informacijama, Sabro Tiganj je godinama bio težak alkoholičar i gotovo da se nije treznio, a pod dejstvom alkohola je često maltretirao suprugu, decu i druge članove porodica, zbog čega je više puta morala da interveniše i policija iz Tutina.

U subotu između 13 i 14 sati Sabro je pijan uzjahao konja i u punom galopu je pokušao da pregazi suprugu Zehru, koja je skokom u stranu jedva uspela da se spase. Kada je sve to video sin Damir, u dvorištu ispred kuće se najpre posvađao sa ocem, a onda je došlo i do tuče. U jednom trenutku, utvrdili su istražitelji, Damir je utrčao u kuću i vratio se s nožem u ruci. Ispred vrata se ponovo sukobio s ocem, obojica su pala, a prilikom rvanja Damir je nožem bukvalno prerezao grkljan ocu, posle čega je pobegao!

Dok su mlazevi krvi šikljali na sve strane Sabro je na trenutak uspeo da ustane, a potom je, pošto je brzo ostao bez krvi, pao i preminuo na kućnom pragu... Nakon obdukcije, koju će obaviti lekari u Novom Pazaru, znaće se da li ima uboda i po drugim delovima Sabrovog tela.

- Sve sam, nažalost, posmatrala iz neposredne blizine. Bilo je jezivo, videla sam Sabra i Damira kako se tuku, ali nisam znala da Damir u ruci ima nož. Kada je ustao i sa krvavim sečivom u ruci i krenuo da beži prišla sam Sabru. On se gušio u krvi, potom je pao i posle kraćeg koprcanja na zemlji izdahnuo. Lekari ga ne bi spasli ni da su u tom momentu bili pored njega - priča snaja ubijenog Sabra koja je dala izjavu policiji i koja će, zajedno sa suprugom ubijenog Zehrom, na suđenju biti glavni svedok.

- Sabro je non-stop bio pijan i nasilan i svašta je radio porodici. Ipak, niko nije ni sanjao da će se dogoditi ovakav zločin. Ako se Damir preda verovatno će se znati više detalja. Sada je celo selo u šoku i neverici - priča jedan od žitelja sela Pope.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online