Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 31.12.2017.
09:51
Vestionline, Tanjug A

Podlegao povredama: Monstrum iz Rakovice umro u bolnici

Marko Nikolić (43), monstrum iz Rakovice koji je juče prerezao sebi vrat u Centralnom zatvoru, umro je sinoćs u Urgentnom centru od posledica povreda, preneli su beogradski mediji, ali za sada nema zvaničnih potvrda.

Vesti
 

Kako je juče pisao "Blic", Nikolić je polomio staklo u Centralnom zatvoru i počeo da sebi reže vrat.

Ka njemu su potrčala trojica cimera i jedan od njih pokušao je da mu otme staklo da bi ga spasao, a onda je i on zadobio ubodne rane!

Taj zatvorenik takođe se nalazi u Urgentnom centru i u stabilnom je stanju.

Nikolić je danas operisan i "hospitalizovan je zbog hitne medicinske intervencije".

- Nakon završene intervencije, pacijent je prebačen na intenzivnu negu, gde prima terapiju i pod stalnim je lekarskim nadzorom. Operacija je završena, ali ne možemo sa sigurnošću reći da li je van životne opasnosti i moramo da sačekamo bar 48 sati da vidimo rezultate operacije - rečeno je ranije "Blicu" u Urgentnom centru.

Beogradski mediji pišu da je Nikolić podlegao povredama sinoć oko 22.30 sati. Zvaničnih potvrda o tome, međutim, nema.

Borivoje Borović, advokat Marka Nikolića, rekao je ranije za "Blic" da je njegov klijent sebi prerezao grkljan u zatvoru.

On je naveo da je optužnica potvrđena i da je nakon praznika trebalo da poseti svog klijenta da bi sa njim dogovorio odbranu za suđenje u januaru.

- Nikolić nikada nije bio psihijatrijski veštačen, a nije ni mogao da bude jer je odbijao svaku vrstu odbrane. Juče se žalio na uslove u zatvoru i da ga cimeri iz sobe provociraju - rekao je Borović.

On je naglasio i da će se potruditi da bude sprovedena detaljna istraga kako bi se saznalo "šta se danas dogodilo u zatvorskoj ćeliji".

"Ako bi sada umro, to bi bila velika tragedija. Živim za dan da mu vidim lice kada mu budu čitali presudu."

Ovim rečima je za "Blic" Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević i tetka malog Mihaila, ranije danas prokomentarisala vest da je njihov ubica Marko Nikolić u ćeliji Centralnog zatvora danas sebi pokušao da oduzme život.

Pola godine od zločina

Pola godine od zločina koji je šokirao celu Srbiju biće tačno 13. januara, međutim porodica ubijene Maje i Mihaila će šest meseci obeležiti 1. janara. Tog kobnog 13. jula Nikolić je uzeo dete kako bi sa njim proveo malo vremena, a umesto toga ga je odveo na groblje i tu ga golim rukama zadavio. Njegovo telo doneo je do Centra za socijalni rad, gde ga je Maja čekala. Pred prestravljenu ženu bacio je beživotno telo njihovo deteta, a zatim na nju nasrnuo nožem. Kako je pokazao obudukcioni nalaz, Maja Đorđević je preminula od višestrukih uboda nožem – 27 puta je ubodena i čak 30 puta posečena po telu. Prema nalazu veštaka, Nikolić je Maji naneo smrtonosne povrede oštricom noža dok je nesrećna žena bila na kolenima, licem okrenuta ka njemu. Nikolić je nožem povredio i nekoliko radnika Centra za socijalni rad koji su pokušali da ga zaustave.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online