Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.09.2017.
13:42
blic.rs A

Detalji jezive drame: Glumica izašla na ulicu sva u krvi, molila za pomoć

Ranjena glumica Ivana Panzalović (30), nakon što je na nju pucao dečko, poznati beogradski estetski hirurg Srđan Cvetanović (59), izašla je sama na ulicu ispred zgrade. Krvava i ranjena molila je za pomoć, saznaje "Blic". Hirurg je, nakon što je pucao na svoju devojku, izvršio samoubistvo.

Facebook/Ivana Panzalovic
Glumica operisana, trenutno u stabilnom stanju: Ivana Panzalović

Povređena glumica je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA. Nakon pregleda odmah je odvedena na operaciju. Samo pukom srećom ona je preživela ovaj napad. Da je metak samo nekoliko milimetara otišao na drugu stranu, glumica bi teško preživela.

Kako list nezvanično saznaje, Ivana je od metka zadobila hematom na glavi, operisana je i izašla je iz operacione sale. Stanje mlade glumice je stabilno, a lekari su optimistični da će se uspešno oporaviti.

Krvava drama odigrala se oko četiri sata jutros nakon žestoke svađe u kojoj su doslovno letele stvari kroz prozor. Kako pričaju komšije iz njihovo stana čula se žustra svađa, nakon koje je kroz prozor stana na drugom spratu bačen ventilator.

Komšije kažu da nisu čule pucnje i da su shvatili da se nešto strašno dogodilo tek kada su ispred zgrade čuli policiju i Hitnu pomoć. Na licu mesta zatečen je jeziv prizor, krv je bila po stepenicama u celoj zgradi i na samom ulazu.

Kako kažu svedoci Ivana je ranjena, krvava i sa zamotanom glavom izašla na ulicu i molila za pomoć.

Komšije dodaju i da su Ivanu slabo viđali u zgradi, dok za hirurga Srđana Cvetanovića imaju samo reči hvale.

- Znali smo ga kao uglednog čoveka. U ovoj zgradi živi već više od 30 godina. Ovde je živeo i njegov otac - kažu šokirane komšije.

Pucnjava se dogodila u Ulici Koste Racina na Dedinju.

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji "Kursadžije". Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

Srđan Cvetanović je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije zaposlen u Vojno-medicinskoj Akademiji u Beogradu. Kako piše na njegovom sajtu on je autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije. On je međunarodno poznat hirurg koji je operisao u velikom broju klinika širom sveta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online