Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.06.2017.
19:11
B. Božin - Vesti A

Makedonac ubio zbog ljubomore

Bračna drama makedonskih supružnika, koji su već izvesno vreme živeli rastavljeni, završena je tragično u Askoni, nedaleko od švajcarskokg Lugana.

pixabay.com
Supružnici okonačali brak na najgori način - ubistvom

Goran M. (54) je hicima iz pištolja usmrtio suprugu Hani (38) u garaži diskonta Migros, a zatim je pokušao da ubije i sebe, ali bezuspešno.

Švajcarski mediji pišu da se sve odigralo početkom proteklog vikenda kada je par krenuo u pravcu supermarketa držeći se za ruke.

Međutim, dok je držao suprugu za ruku, Goran je ispod jakne krio pištolj, a izvadio ga je na ulazu u parking i pucao na suprugu.

Hani je pala kod rampe, kako je pokazala i kamera za nadzor postavljena na prodavnici kompjutera preko puta mesta tragedije.

Policija je, prema pisanju medija, preuzela ovaj video-materijal.

Đankarlo Vaćini (68), jedan od svedoka zločina, rekao je za švajcarske medijne da je stajao ispred kioska i čuo ženu kako viče: "Ne! Ne!" Onda je čuo četiri ili pet pucnjeva, a 20 sekundi kasnije još tri ili četiri, ispričao je on za medije.

- Odmah sam potrčao da pomognem, a vlasnik kioska, ispred koga sam stajao, pozvao je policiju. Kad sam dotrčao ugledao sam telo žene na podu, a preko nje je ležao muškarac koji je takođe delovao kao da je mrtav - ispričao je Đankarko Vaćini.

Međutim, Goran M, po zanimanju baštovan iz Lokarna, preživeo je i helikopterom je prebačen u bolnicu.

Za nesrećnu ženu, međutim, nije bilo pomoći.

Mediji pišu da su narušeni bračni odnosi između Gorana i Hani nagoveštavali da bi moglo da dođe do tragedije.

Glumio da želi da se pomire

Istražujući ovaj zločin, inspektori još nisu utvrdili kako je Goranu uspelo da ubedi Hani da krene s njim u šetnju do supermarketa, budući da su se prethodno već razišli i da izvesno vreme nisu živeli zajedno. Sumnja se da je glumio da želi pomirenje, a na video-snimku su, prema pisanju "Blika", oboje delovali opušteno.

Policija je pre dva meseca intervenisala kada su se žestoko posvađali ispred kuće, tako da su morali da ih razdvoje.

Razlog je, pišu mediji, bilo bračno neverstvo supruge, o kojem se govorkalo među njihovim poznanicima.

Goran je, navodno, uhvatio suprugu s drugim čovekom i od tada je bio van sebe od ljubomore.

Jedna prijateljica je za dnevnik "Blik" ispričala da je pre nekoliko dana u baru pored supermarketa srela Gorana koji je besneo i vikao kako "će da ubije ženu jer ga je prevarila".

Njegove pretnje, međutim, niko u tom momentu nije shvatao ozbiljno.

Prva supruga poginula

Goranova prva supruga poginula je pre osam godina u saobraćajnoj nesreći dok su putovali u domovinu. Goran je ostao sam sa četvoro dece, sve dok u Makedoniji nije upoznao lepuškastu Hani. Pre tri godine je doveo u Švajcarsku, tu su se i venčali, ali su brzo počele i krize u braku.



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online