Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.06.2017.
13:54
Vestionline, Blic rs A

VIDEO: Vozač na liniji 601 kidnapovao putnike - žena sa bebom se spasila!

Vozač autobusa na liniji 601 ušao je u utorak u verbalni okršaj sa putnicima nakon naglog kočenja u Surčinu, a potom zatvorio vrata i odbio da bilo koga pusti napolje.

facebook.com/pavica.veljovic
Drama u busu

Snimak ovog incidenta objavila je na društvenim mrežama Pavica Veljović, koja se i sama našla zarobljena u autobusu sa dvogodišnjim detetom. Vozač, koji je očito izgubio kontrolu nad sopstvenim ponašanjem, nadglasavao se sa putnicima u žučnoj raspravi oko toga ko je u pravu.

Neki su negodovali zbog kočenja, neki samo zbog njegovog ponašanja, a bilo je i onih koji su samo želeli - napolje.

- A sad bi da izađeš, sad ti ne smeta kočenje - kazao je vozač u jednom trenutku gospodinu koji se nalazio kod prednjih vrata.

Nedugo zatim čuo se i glas Veljovićeve.

- Ovde sam sa bebom molim vas. Imam dete od dve godine ovde - vikala je ona, dok je jedna od putnica u panici rekla "Ugušiće se beba".

Neko je u tom trenutku uspeo da otvori srednja vrata silom, a majka je izašla sa bebom dok su putnici nastavili raspravu zatočeni u vozilu koje je stajalo na stajalištu.

Na snimku se čuje i kako vozač objašnjava putnicima da ne može da brine o svima tokom vožnje.

- Ovo je saobraćaj. Ja ne mogu da uzmem i da vežem svakog posebno - vikao je on.

Veljovićeva objašnjava kako je došlo do ovog incidenta.

- Prvo kočenje se desilo pred mesarom gde mislim da mu je neko izleteo, kad su putnici samo zatražili da stane, jer je jedna žena pala i nije se podizala. Tada je rekao: "Pa šta ako je pala" i počeo je ceo cirkus. To je bila agonija za koju se nije znalo kako će se okončati. Čovek je prosto pukao. Bili smo uplašeni i nemoćni - priča Veljovićeva.

Kako kaže, posebno ju je zatekao nastup vozača pred ženama i decom, a sama je sa sobom nosila bebu koju je čuvala.

- Shvatam da je neko toliko besan da ni to što saznaje da ima bebu u opasnosti ne umanjuje njegov bes, ne dopire mu do srca i savesti. Oslobodio me je dečak razvalivši vrata sa spoljne strane. Vozač je ostale pustio nakon desetak minuta uz reči: "Marš napolje da vas ne vidim! I da niko nije ušao unutra! Od ovog trena autobus je u kvaru." I nastavio da vozi - priseća se Veljovićeva.

Kako kaže ova putnica, slučaj je prijavila i prevozniku "Avala bus prevozu".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online