Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.04.2017.
00:11
Vestionline A

"Da je barem dete preživelo"

Meštani sela Kremna i Šljivovica kod Užica ne mogu da dođu sebi od šoka zbog tragedije u kojoj su u utorak uveče, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli Milan (36), Marijana (38) i njihov sin Aleksandar Selaković (12).

N . Đurović
Zbog sudara sela kod Užica zavijena u crno

Do udesa je, kako su i "Vesti" već pisale, došlo kad je bahati vozač audija prilikom preticanja preko pune linije direktno udario u korsu u kojoj je bilo troje Selakovića. Od zadobijenih povreda Milan i Marijana su izdahnuli na licu mesta, dok je Aleksandar preminuo u bolnici.

Usvojili ga tetka i teča

Milenko je ispričao da su Milana, dok je još bio dete, usvojili tetka i teča, budući da mu je otac umro kao mlad.
- Milan je bio mladić za primer. Ima dve sestre, jedna živi u Užicu, a druga u Beogradu. I u utorak je bio u Kremnima gde je cepao drva i đubrio njivu. Hteo je da sadi šljivik. Često je dolazio na očevinu - rekao je Milenko.

U kući Selakovića u Kremnima okupili su se prijatelji koji i dalje nisu mogli da prihvate da Milana, Marijane i Aleksandra više nema. U crno je zavijena i kuća u Šljivovici gde žive Marijanini roditelji Milenko i Milka i brat Marko Petrović.

Rođaci i prijatelji uzalud su pokušavali da uteše Marijanine roditelje, a Milenko je ispričao da su Milan, Marijana i Aleksandar kobne večeri krenuli kod Milenkovog sestrića u Čajetinu.

- Bilo mi je čudno što se nisu javili da su stigli. Mog sina Marka je tad pozvao jedan drug i rekao mu da je gužva kod mosta kod Šljivovice i da je bio neki udes. Odmah sam pozvao Marijanu, ali mi se nije javljala. Zvali smo i Milana, ali ni on se nije odazivao. Onda sam pozvao sestrića, a on mi je rekao da Milan i Marijana još nisu stigli kod njega u Čajetinu. Krenuo sam ka mestu udesa, strahovao sam da im se nešto desilo... Kad sam stigao, video sam dva slupana automobila na putu, ali nisu bili bele boje, pa sam za trenutak osetio olakšanje. A onda sam, malo dalje, pored puta, video beli auto. Prišao sam i video zetovu glavu kako viri iz kola, a onda i plavu kosu moje ćerke... Unuče nisam zatekao. Rekli su mi da je odvezen u bolnicu i da je u veoma teškom stanju. Zaplakao sam kao dete, javio sam ženi šta se desilo - kroz suze je ispričao Milenko.

Milenku glas drhti do govori o smrti ćerke i zeta, ali srce mu se cepa zbog malog Aleksandra...

- Stalno je dolazio ovde kod nas i igrao se, ovim dvorištem je trčao... Bio je posebno vezan za moju suprugu Milku. Išao je u peti razred osnovne škole u Kremnima, a sad ga više nema... Da je barem on preživeo - pričao je Milenko dok su mu suze gušile reči.

On nije znao kada će Milan, Marijana i Aleksandar biti sahranjeni budući da se čeka da doputuje Milanova majka, koja se pre desetak godina odselila u Francusku.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online