Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 22.02.2017.
08:51
Alo.rs A

Milica Dabović: Tukao me je preko godinu dana i pretio ubistvom

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je dečko Šime Simon Šiklić u nedelju po podne davio i naneo joj lakše telesne povrede, za "Alo!" priča da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju.

facebook.com
Tvrdi da je preživela torturu: Milica Dabović

Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i prijavi ga policiji.

- Za vreme veze me je ubijao od batina i stalno mi je krao novac. "Hamer“ koji je vozio je vlasništvo mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo videli već tri-četiri meseca, nismo ni videli novac od prodaje tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila - započinje svoju priču Milica.

- Nisu ovo prve batine, znao je mesecima da me mlati, samo sam ćutala i verovala da čovek može da se promeni. Verovala sam da će vratiti sve što mi je uzeo, verovala sam u bolje sutra, ali to se nije desilo. Roditelji su mi rekli: „Hvala bogu da si ga konačno prijavila”, pošto su znali da me bije poslednjih godinu i po - objašnjava bivša košarkašica.

- Pretio mi je da će me ubiti ako odem u policiju i onda sam morala da ćutim i da ne govorim ništa. Tada trpiš i sakrivaš modrice od javnosti. Pretio je da će mi ubiti porodicu ako nešto slučajno zucnem ili uradim - kroz suze priča Dabovićeva i dodaje da bivšeg dečka želi da vidi iza rešetaka.

- Ovo su mu poslednji trenuci slobode, a ja se trudim da ga strpam iza rešetaka jer to zaslužuje nakon svega što mi je uradio. Ne vraća se u svoj grad zato što mu tamo već prete da će ga ubiti - kaže Milica.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikada nije vratio.

- Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkada se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao - objašnjava naša reprezentativka u košarci, a zatim se osvrnula i na priče da se njen dečko drogirao.

- Jeste, uzimao je drogu. Nisam znala da to radi, jednom sam videla kako je uzeo crtu u stanu - iskrena je Milica.

To što priča Milica su gluposti

Šime Šiklić demantuje sve navode bivše devojke.

- Raskinuli smo pre dve nedelje i nismo bili u vezi. Zvala me je da dođem u stan, došao sam da uzmem stvar i tada je došlo do verbalne rasprave. Milica je počela da me grebe i napada, u trenutku odbrane odgurnuo sam je od sebe. Ne želim da ovim utičem na proces koji je pred tužilštvom i sudom jer bi to bio uticaj na te organe koji rade na slučaju. Po savetu advokata rado ću vam otvoriti dušu kada ceo proces bude bio okončan jer sada ne želim da utičem na tužilštvo i sud - rekao je Simon za "Alo!”.

Na Miličine optužbe da joj duguje 100.000 evra, kao i da je koristio narkotike, Simon kaže:

- To su gluposti, pa iz tog razloga to ne želim da komentarišem, jer to nije tema ovog slučaja, a i nije istina - kaže bivši dečko naše košarkašice, koji nije želeo da komentariše ni navode da je i ranije tukao Dabovićevu.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.02.2017. 17:51
starleto nark-omanska, pa sta ako te tuko, kad je tukao druge ti si ga branila i dicila se njime, Na kraju krajeve koj si se moj spandjala sa nekim ko se preziva Šiklić kakvo je to prezime krvatsko?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online