Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 23.06.2010.
10:41 >> 11:12h
Press A

Amerikanac u Beogradu prebio komšijsku decu

Državljanin SAD koji živi u stanu u ulici Maksima Gorkog u Beogradu pretukao M. B. (14) i A. J. (16) jer su galamili i razbili mu prozor. Dečaci su završili u bolnici, a protiv Amerikanca podneta je prekršajna prijava.

Dvojica dečaka su dobili batine jer su navodno galamili i gađali kamenjem prozor stana u kojem živi američki državljanin, star 45 godina. M. B. (14) i A. J. (16) su prebačeni u Urgentni centar.


"Grupa dečaka nalazila se ispred zgrade. U jednom trenutku američki državljanin izašao je napolje i pretukao dvojicu, dok su ostali pobegli", rekao je sagovornik "Pressa" blizak istrazi.


Navodno je Amerikanac nekoliko puta opomenuo dečake da ne galame. Američki državljanin tvrdi da su okupljeni maloletnici kamenjem gađali njegov prozor i da su jedan razbili. Zbog toga je izašao da se razračuna sa njima. Prema njegovim rečima, u prvom trenutku im je samo zapretio, a kada su oni krenuli na njega, on je morao da se brani. U tuči su dvojica maloletnika dobila nekoliko udaraca u lice i telo, piše današnji "Press".


Drugi stanari su odmah pozvali policiju i ubrzo je na mesto događaja stigla patrola, a desetak minuta kasnije i ekipa Hitne pomoći.

"U Urgentni centar prebačeni su M. B. i A. J., koji su imali vidljive povrede na licu, a žalili su se i na povrede po telu jer ih je, kako su izjavili, Amerikanac oborio na zemlju i šutirao. Da je američki državljanin stvarno šutirao dvojicu maloletnika koji su ležali na zemlji potvrdio je treći dečak, koji je uspeo da pobegne", rečeno je u policiji.


Na licu mesta obavljen je uviđaj i utvrđeno da prozor na stanu u kome stanuje američki državljanin nije razbijen, a protiv njega je policija podnela i prekršajnu prijavu. Stanari zgrade u kojoj američki državljanin stanuje sa našom državljankom kažu da se on često bahato ponaša.

"On svima priča da je oficir američke vojske i da radi u ambasadi. Pre nekoliko dana razvalio je metalni ormar za električna brojila u stepeništu", rekao je stanar zgrade u kojoj se dogodio incident.


"To što je napao i pretukao decu uopšte me ne čudi. Čuo sam ih i ja, i meni su smetali, ali nikada ne bih mogao da ih udarim i šutiram. Žena sa kojom živi radi u policiji, mislim na aerodromu, pa on često preti i njenim uticajem", dodaje komšija.


U policiji kažu da su i ranije imali prijave stanara zgrade u ulici Maksima Gorkog koji su se žalili na bahatog komšiju Amerikanca.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.06.2010. 12:37
Mister (mada ti, vucibatino i siledžujo ne zaslužuješ takvo obraćanje), ima i u Beogradu, i kod Srba uopšte, jedna pojava ili sila koju mi zovemo mrak!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online