Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.12.2016.
22:28
alo.rs A

Elitna prostitucija: Bogataši u panici zbog starletinog telefona

Starleti Teodori Ć. (23) zvanoj Teodora Tea policija je oduzela mobilni telefon da bi proverila da li se viđala sa moćnim političarima, sportistima i biznismenima u vreme dok je privredniku C. S. (40) iz Kraljeva pomoću seks-snimaka iznudila 30.000 evra.

pixabay.com
Starleta ucenama izmamila ogromne sume novca od biznismena (Foto: Ilustracija)

Kako "Alo!" saznaje, poznati muškarci koji su joj slali poruke su uznemireni posle njenog hapšenja, jer strahuju da je i njih slikala i da će golišave fotografije procureti u javnost!

Glavni organizator ženske bande bila je, navodno, Ivana K, koja je se u javnosti pojavila kao devojka kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija. Međutim, nakon sukoba sa njegovom prijateljicom Mandom Popović Ivana se razišla sa njim.

Policija ispituje da li su Teodora Ć. i njene drugarice Ivana K. (28) zvana Ivana Blek Gold i Jelena R. (24) još nekoga ucenjivale snimcima seksualnih odnosa, kao u slučaju maleroznog biznismena iz Kraljeva. Ćazimova bivša je na dan hapšenja bila samo vozač iz Novog Sada do Beograda "glavnoj glumici" porno-filma Teodori, čime se i branila u policiji.

- Devojke su sav iznuđeni novac iskusno uzele na ruke! Nema nikakvih potvrda niti potpisanih cedulja da im je C. S. dao pare. Za sada nema evidencije da li su još nekoga ucenjivale na isti način, ali je moguće da ovaj Kazanova nije jedini slučaj. Teodora se pravdala policiji da joj je prijatelj poklanjao novac i da nema govora o uceni - tvrdi izvor lista blizak istrazi.

Teodorina bliska prijateljica otkriva za "Alo!" da su se njih dvoje zabavljali mesecima i da su se nedavno čak i verili u strogoj tajnosti!

- Upoznali su se u jednom klubu u Novom Sadu. Posle nekoliko neobaveznih susreta su postali vrlo bliski i ubrzo su počeli da se zabavljaju! Teodora mu se jednom prilikom požalila da joj je neko od članova porodice bolestan i da su joj neophodne pare za lečenje, posle čega joj je prijatelj dao novac. Shvatila je da dobro zarađuje i počela je da traži da joj kupuje raznorazne stvari. On je bio široke ruke, a ona obasuta poklonima - priča devojka bliska uhapšenoj starleti.

Prema njenim rečima, Teodora je zabeležila seks-snimak posle nekoliko meseci njihovog zabavljanja.

- Skovala je plan kako da mu izvuče veću sumu novca i snimila njihov seksualni odnos. Kada su izašli na večeru, samo mu je rekla: "Spremi pare! Snimila sam naš seks telefonom!" On je u prvom trenutku pobesneo. Zapretio joj je: "Razbiću ti telefon!" Izbila je žučna svađa, posle čega je ona počela da mu preti. Prijateljicama Ivani K. i Jeleni R. je prosledila sporni snimak i rekla im da ga zovu i ucenju ga da će sve poslati njegovoj ženi i objaviti na društvenim mrežama. Teodora je na kraju otputovala u Crnu Goru i angažovala jednog prijatelja, koji ga je nazvao telefonom i kratko poručio: "Polomiću ti noge ako ne daš pare!" - navodi Teodorina drugarica, koja je insistirala na anonimnosti.

Biznismen je u tom periodu bio odsečen od sveta, jer je strahovao da se bilo kome poveri i zatraži pomoć.

- Brak mu je pred raspadom zbog ove afere! Sav zarađeni novac je spiskao zbog seksa, a određenu sumu je čak i pozajmio, misleći da će se tako rešiti bede koja ga je snašla - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da rasplet predstoji tek kada provere sve kontakte ovih devojaka.

"Glumica" prijavila biznismena policiji?!

Teodora Ć. je pre hapšenja i izbijanja cele afere zvala policiju i prijavila biznismena C. S. navodno zbog uznemiravanja! Kako saznajemo, policija proverava da li je ova prijava osnovana ili je inscenirana.

- Pitanje je da li joj je on stvarno pretio zbog ucena kojima je bio izložen, ili je ona to smišljeno prijavila da bi mala neki argument protiv njega u slučaju da se njen plan iskomplikuje i iskrsne nešto nepredviđeno - navode sagovornici bliski istrazi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online