Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.10.2016.
09:32
Vestionline A

Starica (83) smrskala glavu dedi - sumnjala da je vara!

Stojanka Stanković (83) iz mesta Beljin kod Vladimiraca uhapšena je zbog sumnje da je pre dva dana metalnom šipkom ubila supruga Trojana Stankovića (83), a zbog sumnje da je vara! Ona je privedena na saslušanje kod tužioca u Šapcu, a policija je saopštila da se tereti za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Tanjug
Starica u devetoj deceniji bila ljubomorna na muža

Kako je izjavio njihov prvi komšija Dragoljub Mijatović, Stojanka je Trojana usmrtila jer je sumnjala da je vara sa duplo mlađom ženom iz istog sela.

- Svojim očima sam gledao kako ga ubija. Optuživala ga je da je u vezi sa nekom raspuštenicom od 40 godina i da je ona trudna sa njim! Zamislite! A Trojan se jedva kretao. Taj dan je poludela i optuživala Trojana da nosi ljubavnici pola džaka kukuruza. A kukuruz nisu ni sejali. Nije tačno ni da ju je varao sa tom ženom, jer je ona psihički bolesna i živi sa decom i majkom u nekom kontejneru, a nije ni trudna - priča Mijatović (70) za "Alo".

On naglašava da nije mogao da spase Trojana od razbesnele supruge pošto je i njemu pretila.

- Napala ga je oko četiri sata po podne u dvorištu kuće. Tukla ga je više puta metalnom štanglom i smrskala mu glavu. Kada sam joj rekao: „Đubre jedno, šta to radiš? Baci to!”, ona mi je zapretila: „Sad ću i i tebe da ubijem i zapalim!”. Trojan je ostao da leži u dvorištu, a ona je otišla po neki džak koji je htela da mu stavi na glavu, a sebi je oko vrata omotala žicu i vikala kako je muž nju hteo da udavi. Onda je još Trojanovu krv namazala po svom licu - priča komšija, koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Tukla muža i ranije

Komšija Dragoljub priča da je Trojan ležao nepomično u dvorištu posle čega je odvezen u šabačku bolnicu, gde je preminuo.

- Te noći sam sa komšijama i policijom bio kod Stojanke u kući, a juče ujutro su došli da je uhapse. I tad je govorila da je to učinila jer ju je Trojan varao. Ona je Trojana i ranije tukla, ni krivog ni dužnog. Svađali su se poslednjih godinu dana. Eto, vidite kako i žene tuku muškarce - kaže Dragoljub.

Mijatović dodaje da Stankovići u Beljinu žive 30 godina i da su se doselili sa Kosova i Metohije.

- Imaju dve ćerke i sina u Beogradu. Jedna ćerka im je lekarka u penziji - kazuje Dragoljub.

Ostali meštani pričaju da Trojan nije bio loš čovek i dodaju da su čuli da ga je Stojanka često tukla bez povoda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online