Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.10.2016.
21:06 >> 22:25h
blic.rs A

Užas kod Loznice: U stravičnoj nesreći poginule četiri osobe, među njima i devojčica (2)

Teška saobraćajna nesreća dogodila se nešto posle 17 sati na zaobilaznom putu kod Loznice, u blizini Banje Koviljače, u kojoj je prema nezvaničnim informacijama četvoro ljudi izgubilo život na licu mesta dok je jednu osobu sa teškim povredama Hitna pomoć prebacila u lozničku Opštu bolnicu. Kako prenose mediji, među stradalima je i dvogodišnja devojčica.

pixabay.com
U nesreći stradale 4 osobe, jedna teško povređena (Foto: Ilustracija)

Nesreća se dogodila na ravnom delu puta i prema tvrdnjama očevidaca, putnički automobil marke "golf", bosanskih tablica, direktono je udario u šleper koji se kretao iz pravca Malog Zvornika, a kojim je upravljao vozač takođe iz BiH, piše "Blic".

- Pošto živim u blizini zaobilaznog puta, čuo sam strahovit prasak i odmah sam znao da je u pitanju sudar. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, a kada sam stigao na lice mesta zatekao sam užasnu scenu. Smrskan automobil stajao je pored puta, na par metara od kamiona, na kojem je takođe uništen prednji deo i desna strana kabine - kaže jedan od očevidaca.

Prema nepotvrđenim informacijama, u putničkom vozilu nalazile su se dve žene, dva muškarca i jedno dete. Vatrogasne ekipe iz Loznice, sa dva vozila više od sat vremena pokušavala su da izvuku tela povređenih.

Vozač, koji se zatekao u vreme nesreće na putu, kaže da ništa nije nagoveštavalo nesreću, ali je onda putničko vozilo, koje se kretalo iz pravca graničnog prelaza Trbušnica, prema Malom Zvorniku, prešlo na suprotnu stranu i direktno podletelo pod šleper.

Policija je zatvorila saobraćaj na ovom delu puta, pa se vozila preusmeravaju na alternativni pravac kroz Banju Koviljaču. Na licu mesta u toku je uviđaj, a vozač kamiona je priveden.

Kako je potvrđeno iz Urgentne službe Opšte bolnice u Loznici, pacijentkinja koja je teško povređena u sabraćajnoj nesreći na zaobilaznom putu, nedaloko od graničnog prelaza Trbušnica, zbog teških povreda hitno je prebačena u Beograd.

- Pacijentkinja rođena 1995. godine primljena je sa izuzetno teškim telesnim povredama u Urgentnu službu a potom je odmah prebačena u jedinicu intenzivne nege. Tamo je reanimirana i u veoma teškom stanju transportovana u Urgentni centra u Beogradu - potvrdila je Dragana Vasiljević, PR Opšte bolnice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online