Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.08.2016.
21:11
B. Đokić - Vesti A

Vučićev kadar na jahti sa makroom

Granična policija Crne Gore saslušala je Željku Rolović (39) iz Kotora, poznatiju i kao Madam Željka, koju crnogorski mediji označavaju kao jednu od glavnih osoba za organizovanje prostitucije u ovoj zemlji za klijente sa dubljim džepom i takozvanu jahting prostituciju.

facebook.com/Vana Simic
Vana Simić

Madam je saslušana u marini Porto Montenegra u Tivtu nakon što je kod Eme Đuhić (24) iz Podgorice, koja je sa Željkom Rolović bila u društvu, policija našla 7,5 grama kokaina skrivenog u donjem vešu.

Zajedno sa Željkom Rolović i Emom Đuhić, funkcionerkom Saveta mladih crnogorske vladajuće Demokratske partije socijalista, u društvu su bili još i Vana Simić (22) iz Loznice, koja se na predstojećim lokalnim izborima u Bijeljini nalazi na odborničkoj listi Napredne Srpske, ekspoziture Srpske napredne stranke za BiH, kao i Aleksandra Radojević (26) iz Beograda i Marko Lušić (30) iz Zagreba. Posle saslušanja, svi osim Đuhićeve su pušteni na slobodu.

Bliska sa Sorajom

Rolovićeva je bliska prijateljica srpske starlete Soraje Vučelić. Ona je sa 14 godina na tragičan način ostala bez roditelja, kada je njen otac ubio njenu majku i babu, a onda presudio sebi. Sa bratom je završila u Domu za nezbrinutu decu u Bijeli, gde je upoznala Soraju, koja je takođe zbog porodične drame završila u ovom domu. Njih su dve tragične sudbine zbližile i postale su najbolje prijateljice.

Svi oni su se, prema pisanju medija, uputili na jahtu usidrenu u Porto Montenegru, kada su granični policajci pretresli Đuhićevu i otkrili drogu. Mediji navode da je policija imala dojavu da će pokušati da unesu kokain na jahtu Afrodita, usidrenu u Tivtu.

Zasad nije poznato iz kojih razloga su se njih petoro uputili na jahtu, ali podgorički mediji navode da je interesantno kako su bili u društvu Rolovićeve, poznate kao Madam Željka. Ona je navodno glavna osoba za organizovanje prostitucije na visokom nivou, koju mnogi zovu i jahting prostitucija.

Demantuje incident

Vana Simić živi u Bijeljini i bavi se modelingom. Ona se nalazi na odborničkoj listi Zajedno za Bijeljinu Stranke napredna Srpska i Srpske radikalne stranke za lokalne izbore u BiH u oktobru, a za bijeljinske medije je demantovala bilo kakvu vezu sa incidentom i rekla da se nalazi u kafiću u Budvi sa prijateljima.
- Interesantno je da je ta vest zauzela važno mesto na pojedinim portalima, dok se na televizijama i ne pominje jer se tamo informacije proveravaju. Ova predizborna kampanja je već sada beskrajno duga, a još nije ni počela - izjavila je Simićeva za portal Grad Bijeljina.

Rolovićeva je uhapšena u avgustu prošle godine, u akciji crnogorske policije pod nazivom Lutka. Privedena je zbog sumnje da se nalazi iza organizovanog lanca prostitucije sa klijentima dubokog džepa, te da je podvodila desetine atraktivnih devojaka iz Crne Gore i regiona.

Policija Crne Gore tada je saopštila da se Rolovićeva sumnjiči kako je organizovala seksualne sastanke u hotelima i jahtama. U novembru 2015. godine, ona je sa tužilaštvom potpisala sporazum o priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu.

Nakon zaustavljanja na graničnom prelazu u Porto Montenegru, njih petoro je saslušano i ubrzo su pušteni, a u pritvoru je zadržana samo Ema Đuhić.

- Preliminarna analiza materije nađene kod E. Đ. pokazala je da je reč o kokainu, pa je E. Đ. privedena zbog sumnje da je preprodavala drogu - saopštila je crnogorska Uprava policije, a crnogorski mediji pišu da su Đuhićeva i Rolovićeva u januaru uhapšene u Budvi nakon što je policija kod njih našla 13 grama marihuane.

Inače, Ema Đuhić je 2013. na kongresu mladih Liberalne partije Crne Gore predložena za potpredsednicu. Sledeće godine je napustila ovu stranku i prešla u Demokratsku partiju Socijalista, gde je kako navode crnogorski mediji, takođe dobila značajnu funkciju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online