Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.08.2016.
17:10
Blic rs, Vestionline A

Evo šta se desilo pre nego što je dečak iz Bora pao sa terase

Petnaestogodišnji M.S. iz Bora koji je pokušavao da siđe sa petog sprata stambene zgrade spuštajući se sa terase na terasu, povrede četvrtog kičmenog pršljena zadobio je tako što se otkačio i pao sa četvrtog sprata direktno na beton.

pixabay.com
Čim je policija otvorila vrata - mladići izjurili napolje

Sve se odigralo na žurci u ulici Albanske spomenice 4/30, a M.S. je bežeći od policije, koja je došla zbog galame i preglasne muzike, pokušavao da siđe do podnožja zgrade preko terasa u čemu nije uspeo i sa visine od oko 20 metara pao na beton.

Pre njega je još jedan od momaka krenuo da se spušta preko terasa, koji se isto okliznuo, ali ga je spasilo to što je pao na zemlju, tako da nije zadobio ozbiljne povrede.

- Jedna od devojaka je imala ključ od stana gde se i održavala žurka te večeri. Ona je sa drugaricom kazala roditeljima da će da prespavaju kod treće drugarice, što su im roditelji i dopustili. Međutim, njih dve su se dogovorile sa drugovima da organizuju žurku nakon čega su i otišli u stan – kaže za list "Blic" sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

- Kada se skupilo društvo nakon nekog vremena njih dve su napustile stan. Međutim, kako nisu mogle da se vrate kući jer su roditeljima saopštile da su bile kod drugarice, sakrile su se u zgradi koja se nalazi preko puta i tu provele noć. Tek kada se razdanilo, otišle su do drugarice gde su prvobitno trebale da prespavaju kako roditelji ne bi ništa posumnjali - dodaje sagovornik lista "Blic".

Bežali zbog trave?

U stanu u ulici Albanske spomenice u Boru, gde već četiri godine niko ne živi, nije ni bilo struje. Te večeri na žurci bili su mladići i devojke starosti 13 do 15 godina.

Nezvanično u stanu je pronađen alkohol, određena količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i pribor za "duvanje".

Krili se od policije

Neko od komšija pozvao je policiju zbog preglasne muzike i galame, koja je brzo i stigla na lice mesta.

- Došli su policajci i kucali na vrata kada je otvorio neki mladić u beloj majci. Organi reda su kazali da su došli jer je prijavljena preglasna muzika, a mladić se pravdao rečima da je to sigurno greška. U trenutku kada su organi reda krenuli da kroče u stan, iz stana je nekolicina mladih munjevitom brzinom istrčalo i pobeglo - pričaju komšije.

Jedan od momaka koji nije uspeo da istrči napolje krenuo da se spušta niz terasu, a onda je za njim krenuo i M.S.

M.S. je nakon što mu je ukazana pomoć u borskoj Opštoj bolnici upućen na dalje lečenje u Beogradu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online