Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 11.07.2016.
08:35
Blic, Vestionline A

Sto dana od ubistva pevačice: Još se nadam da će naći Jeleninog ubicu

"Apsolutno verujem da će se rešiti ubistvo. Stručnjaci istražuju i uveren sam da se ubica neće izvući", kaže za "Blic" Zoran Marjanović, muž pevačice Jelene Krsmanović, koja je 2. aprila pre sto dana ubijena na nasipu u Borči.

facebook.com
Od ubistva napravljen rijaliti...

Jelenino izmasakrirano telo nađeno je dan kasnije, 3. aprila, a ubica koji je sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu usmrtio pevačicu "Granda" nije otkriven.

- Ovih sto dana borim se i branim od tuge koja me je zadesila. Kako vreme odmiče, suočavama se sa tim da Jelene više nema i strašno mi je teško. Važno je da ubicu nađu, da saznam ko je i zašto ubio moju Jelenu. A to je važno da znamo i zbog naše ćerke Jane - napominje Zoran.

Ovaj zločin kao retko koji pre potresao je Srbiju. Običan svet od 2. aprila svaki dan nagađa ko je ubio pevačicu i žali mladu ženu, ali i njenu petogodišnji ćerkicu Janu koja je ostala bez majke.

U rasvetljavanju ovog ubistva inspektori su saslušali nekoliko desetina osoba, a među prvima i članove Jelenine porodice. Odmah po nalaženju tela nesrećne žene njen suprug Zoran je zadržan u policiji. Dva dana je proveo u zgradi beogradske policijske uprave tokom kojih je dva puta bio na poligrafskom ispitivanju, ali je ustanovljeno da nema dokaza da je ubio suprugu, pa je pušten.

Pored ukućana, policija je sasluša mnoge meštane Borče, Crvenke, poznanike porodice Marjanović... Izjave su dali svi oni za koje se verovalo da mogu pomoći u rasvetljavanju zločina. Mnogi od njih su i poligrafski ispitivani da bi se utvrdilo da li su govorili istinu. Veštačeni su svi biološki tragovi na pevačicinom telu jer se verovalo da neki od njih mogu pomoći u identifikaciji ubice. Ali uprkos svim naporima inspektora, zločinac koji je zverski pevačici smrskao glavu još nije identifikovan. Istraga se nastavlja.

Pregledano je na desetine sati snimaka video-nadzora na prilazima nasipu u beogradskom naselju Crvenka ne bi li se na njima uočilo nešto sumnjivo. Teren na kome je nađeno telo nekoliko puta je detaljno češljan da bi se našao materijalni trag koji može doprineti rasvetljavanju ove misterije.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.07.2016. 23:09
Питам се да је можда жртва злочина неко из породице премијера или неког министра да ли би се чекало више од 3 мјесеца да полиција дође до било каквог доказа и макар неког трага који би упућивао на могућег извршиоца недјела.....?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online