Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 30.05.2016.
18:22
Blic rs A

Slavila je sa društvom ceo dan, a onda je nastradala

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u selu Čumić kod Kragujevca nastradala je učenica četvrtog razreda Druge tehničke škole iz ovog grada, Milica Milojković.

U nesreći je povređena njena drugarica iz razreda Aleksandra Jovanović, koja je slomila ključnu kost i čeka operaciju.

Automobil marke "pežo" u kome su bili poginula i povređena vozio je Marko Komatović, takođe učenik ove škole. Komatović je van životne opasnosti i bez teških telesnih povreda.

Svi učenici su išli u odeljenje IV-3. Okupili su se tog dana na placu u selu Čumić kod svog razrednog starešine Miroslava Vukadinova. Njihovo druženje bilo je tradicija, a deca su se uveče vraćala u koloni od pet automobila. U istoj koloni bile su još dve profesorke, koje su takođe prisustvovale slavlju.

Kako za "Blic" kaže razredni starešina Miroslav Vukadinov okupljanje koje je počelo u 9 sati izjutra se, nažalost, pretvorilo u tragediju.

Razredni starešina: Niko nije bio pod dejstvom alkohola

Pravio se roštilj, deca su igrala i fudbal i uveče su krenuli svojim kućama. Kako kaže njihov razredni, niko nije bio pod dejstvom alkohola.

- Čuo sam jak udar, zato što se nesreća dogodila nepunih 500 metara od kako su krenuli iz sela. Zbog čega je Marko skrenuo na drugu stranu, ne znam, nije preticao nikoga. Ja sam dotrčao do mesta nesreće, on je bio sav u krvi. Devojčica Aleksandra je bila na zadnjem sedištu, jedva smo je izukli, dok je nastradala Milica Milojković, bila napred i nije davala znake života - kaže razredni.

Deca i profesori ove škole će danas posetiti porodicu nastradale učenice koja je bila i organizator druženja. Bila je odličan đak, predsednica odeljenske zajednice, a ovo je bilo druženje pred matursko veče, koje je zakazano za 2. jun.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.06.2016. 23:00
Данас је на жалост код младих веома присутан алкохол и на жалост неке друге психо-активне супстанце. Њихов излазак и провод не може ако није добро заливен малиганима....такви сједају у кола....хоће да се "покажу" пред дјевојком.....бахате се ....и ево шта све то проузрокује? Двије младости које нису ни почеле да живе прерано одоше са овог свијета....њихови родитељи, браћа и сестре остадоше да вјечно тугују и плачу због превеликог губитка, и зато.....НЕ БРЖЕ ОД ЖИВОТА.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online