Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 06.04.2016.
21:35
Blic rs, Vestionline A

Horor u Mladenovcu: Sin ubio oca satarom na ulici

Živadin Ignjatović (81) iz Mladenovca umro je od posledica teških povreda glave, koje mu je jutros, u centru Mladenovca, naneo satarom sin Raja. Kao razlog ubistva navodi se kulminacija dugogodišnjih nerešeno pravno-imovinskih odnosa.

A. Čukić
Ubistvo na ulici

Osumnjičeni je juče ujutro, oca sačekao u glavnom mladenovačkoj ulici, Kralja Petra Prvog, ispred broja 107. Živadin je inače imao običaj da svaki dan ide tim putem, pa se sa sinom susreo nekih 300 metara od zgrade u kojoj starac živi.

Posle kraće rasprave na ulici, sin je izvadio sataru i oca udario po glavi. Živadin, zvani Lile, sav okrvavljen pao je na trotoar, a kada su prolaznici videli šta se dešava, odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Policijska patrola se pojavila odmah i uhapsila sina koji je još držao sataru u rukama.

Ekipa Hitne poomoći je teško povređenog starca prevezla na Vojno-medicinsku akademiju. Kako saznajemo, povređeni otac je po dolasku u bolnicu prebačen u šok-sobu, ali su doktori nakon pregleda ustanovili da mu je zbog težine povreda neophodna hiruška intervencija.

- Dali smo sve od sebe da mu spasemo život, ali je tokom operacije, oko 11.45 sati, na žalost podlegao povredama - kažu iz VMA.

Živadinovom sinu određeno zadržavanje do 48 sati.

- Ovo ubistvo je kulminacija dugogodišnjih nerešenih imovinsko-pravnih odnosa. Naime, Živadin je pre više od 10 godina sinu prepisao kuću, nedaleko od zgrade u kojoj ima stan. Sin je međutm, zapalio očevu radionicu u prizemlju kuću, pa je Lile, rešio da ga tuži i povrati vlasništvo nad kućom. Posle dužih peripetija, sudskim putem je povratio kući, što se sinu, po svemu sudeći, nije svidelo - kaže naš izvor upoznat sa istragom i dodaje da Živadinu nije bilo milo ni to što se sin pre desetak godina razveo od supruge sa kojom ima dvoje odrasle dece.

Prema nezvaničnim saznanjima, posle završetka sudskog spora i dobijanja kuće natrag, Lile se poznanicima žalio da mu sin preti. Međutim, niko od njih nije shvatao ozbiljno te pretnje, već su smatrali da ih Raja izgovara u afektu, nezadovoljan gubitkom nekretnine.

Na trotoaru ispred broja 107 u Ulici kralja Petra Prvog, lokva krvi svedočila je da je tu sin ubio oca. Žena, zaposlena u kafanici, desetak metara od mesta ubistva, međutim, tvrdi da ništa nije čula.

- Nisam čula ni svađu, ni jauke. Tek kada sam začula rotaciju policijske sirene i Hitne pomoći, shvatila sam da se nešto dešava - napominje ova radnica kafane.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.04.2016. 21:44
Шта се дешава браћо са вама у централној Србији?Јесте ли полудели?Како не можете обуздати ваш силни темперамент?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online