Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.03.2016.
04:47
M. Todorović - Vesti A

Zadavila dete iz osvete mužu

Dva dana posle nezapamćene porodične tragedije u Sokobanji, u ovom turističkom mestu i dalje vlada velika neverica. Niko još uvek ne ume da objasni iz kojih se razloga Ivana Majstorović (35) odlučila na ubistvo svoje osmogodišnje ćerkice Natalije i potom se ubila. Prema saznanjima medija, majka-monstrum je svoju ćerkicu davila četiri minuta, dok nije bila sigurna da ju je ubila, a da je motiv zločina navodno osveta suprugu.

facebook.com
Porodica i komšije u neverici: Ivana Majstorović

U policiji i tužilaštvu u Zaječaru potvrđeno je da je Ivana pred ubistvo ćerke i samoubistvo ostavila dva oproštajna pisma. Jedno upućeno majci i očuhu, a drugo mužu, koji živi i radi u Italiji. Nezvanično je od majke i očuha tražila "da joj oproste zbog ovog čina, objašnjavajući da više ne može da živi pod velikim teretom zbog toga što nije sa mužem". Takođe, nezvanično se saznaje, suprugu Dejanu napisala je "da ona i ćerkica odlaze u smrt jer ne želi da ih on proda kako bi nastavio da se kocka".

Očaj je zavladao u njenoj porodici. Majka Gordana Pantelić i očuh Siniša, za koje Sokobanjčani imaju samo lepe reči tvrdeći da su veoma vredni i pošteni ljudi, slomljeni su od bola i tuge. Majka je samo kratko progovorila:

- Sin mi je poginuo pre tri godina u saobraćajnoj nesreći na ulazu u Sokobanju. Vozio je automobil i vraćao se iz Beograda, gde je bio kod Ivane u gostima. Još njega nisam prebolela, a sada ostadoh i bez ćerke - u šoku kaže nesrećna žena.

Gordana i Siniša osim agencije za osiguranje i registraciju vozila i radionice za tehnički pregled, gde rade već desetak godina, sazidali su hotel-vilu u centru banje i nazvali je po Ivaninoj kćerkici i svojoj unuci Nataliji.

- Za njih dve smo živeli, za njih ovo gradili, kome sada da ostavimo?! - u očaju kaže Pantelićeva.

Nadala se pomirenju?

Kako kažu komšije Majstorovićeve, ona se nadala da će se pomiriti sa suprugom i nastaviti zajedno da žive. Nade je poslednjih meseci bilo sve manje, ispričali su oni koji su dobro poznavali Ivanu i družili se sa njom, a njena saznanja da se Dejan odao kocki po svemu sudeći bila su očigledno najveći razlog za ubistvo i samoubistvo.

U susedstvu porodične kuće u kojoj se dogodila tragedija moglo se juče čuti da su Ivana i Dejan srećno živeli sve dok on nije počeo po više meseci da boravi u inostranstvu. Kada je pre dve godine, pričaju komšije, Dejan rekao Ivani da odlazi i da se neće vraćati, ona je to mnogo teško podnela. Prema informacijama iz tužilaštva, okrutna majka je ćerku Nataliju zadavila kablom za struju, a onda se obesila.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online