Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.02.2016.
08:31
D. N. Petrović - Vesti A

Cipiripi se obesio u kupatilu

Edin Halilović (41), zvani Cipiripi, iz Sjenice, počinio je samoubistvo obesivši se za rešetke u kupatilu u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru. On je čekao suđenje zbog ubistva sugrađanina Enesa Nišića (36) i pokušaja ubistva Mladena Boškovića (41) i Esmira Latovića(34).

Reuters
Zatvorenik se obesio o rešetke (Foto: Arhiva)

Mada rezultati uviđaja i obdukcije još nisu saopšteni, zna se da je Halilović počinio samoubistvo tako što se obesio u zatvorskom kupatilu.

Kako saznajemo, on je otišao da se okupa i zaključao je vrata na kupatilu. Ništa nije nagoveštavalo tragediju.

Čekale ga tri decenije robije

Pre nekoliko dana Halilović je imao pripremno ročište, a tokom iduće nedelje trebalo je da mu započne suđenje. Za ubistvo i dva pokušaja ubistva čekala ga je kazna od oko 30 godina zatvora. To saznanje, kao i činjenica da za odbranu nije imao dovoljno novca, po svemu sudeći bili su povod da "presudi sam sebi".

- Pošto nakon određenog vremena nije izašao, pozvali smo ga da izađe, ali se on nije javljao. Tada su jedan od čuvara i trojica pritvorenika obila vrata i u kupatilu zatekli strašan prizor. Telo Cipiripija visilo je na čaršavu privezanom za tavanske rešetke u kupatilu, noge su mu dodirivale pod. Brzo smo ga izneli, pokušali reanimaciju i zvali Hitnu pomoć. Prevežen je u novopazarsku bolnicu, ali mu nije bilo spasa - kaže jedan od radnika novopazarskog Okružnog zatvora.

Za Halilovića, koji je u Sjenici važio za žestokog momka, šira javnost čula je početkom oktobra prošle godine kada je u Sjenici, u noći između 12. i 13. oktobra u restoranu Staro lane ispalio sadam-osam metaka u trojicu svojih sugrađana.

Jedan metak pogodio je Enesa Nišića u glavu, Mladen Bošković je pogođen u stomak, a Esmir Latović u leđa i noge. Teško ranjeni Nišić preminuo je nekoliko dana kasnije u Beogradu, Bošković i Latović su preživeli i još se oporavljaju od zadobijenih rana.

Kobne večeri, oko ponoći, Halilović je totalno pijan došao u Staro lane, gde su za jednim stolom već sedeli sjenički biznismeni Nišić, Bošković i Latović. Seo je za drugi sto i ispio jedno, a potom i drugo piće koje mu je naručio Nišić.

Tada ga je konobar zamolio da napusti restoran, jer je već bio fajront. Halilović je najpre mirno došao do izlaza iz restorana, a onda je počeo da šutira izlazna vrata i viče: "Kako mogu oni još da sede, a ja ne mogu".

Konobari su mu objasnili da će i preostala trojica gostiju izaći čim ispiju piće. Tog trenutka Halilović je izvadio pištolj i počeo da puca u pravcu stola za kojim su sedeli Nišić, Bošković i Latović, meci su leteli na sve strane sve dok se na njega nisu bacili i oteli mu oružje radnici restorana Elvis Ramović i Ljubinko Marković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online