Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.01.2016.
07:45
M. OBRADOVIĆ A

Baba monstrum davila unuke

Stravičan zločin u selu Trnjani kod Doboja, gde se ispostavilo da je Vojkana Bogojević ubila dvoje unučadi, a zatim nagovorila vlastitu kćerku da ubije i treće šokirao je celi region.

pixabay.com
Baba monstrum davila bebe (Foto: Ilustracija)

Podsetimo, Bogojevićeva je uhapšena u ponedeljak zbog sumnje da je ubijala novorođenčad koja je rađala njena mentalno zaostala kćerka Sanja, iz seksualnih odnosa sa tri različita muškarca.

Iako su prvobitne informacije govorile da su je njih trojica silovali, novi detalji iz istrage otkrivaju da ipak nije bilo nasilnog seksualnog odnosa. Osim Vojkane Bogojević, uhapšeni su i očevi dece Vid Janković i Žarko Cvijetić, obojica iz Modriče, dok je treći osumnjičeni otac, koji je takođe priveden, Rade Bogojević iz Trnjana, inače Sanjin brat od strica.

Majka pod nadzorom policije

Vojkana Bogojević se tereti za ubistvo i predata je Okružnom tužilaštvu u Doboju na dalje postupanje. Njena kćerka osumnjičena je za ubistvo pri porođaju, ali nije uhapšena, već je smeštena u instituciju za mentalno zaostala lica i nalazi pod nadzorom policije. Inače, Baba monstrum, kako su je prozvali mediji u BiH, ima još četvoro dece.

Njima na teret stavljaju krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, budući da su iskoristili nedovoljnu duševnu razvijenost devojke da bi s njom imali seksualne odnose.

Prema pisanju medija, u Trnjanima se već godinama govorilo o mogućnost da se u selu dešavaju stravična zlodela. Ispostavilo se da je Sanja Bogojević prvo dete začela u decembru 2010. godine sa osumnjičenim Jankovićem, a seksualni odnos imali su u njenoj kući u Trnjanima.

U oktobru 2012. sa Cvijetićem je začela drugo dete i to na igralištu jedne škole u Doboju, da bi u julu 2014. godine zatrudnela i sa Radom Bogojevićem.

Dobojska policija saopštila je da su sva deca rođena živa, a potom ubijena.

- Za prijavljenu Vojkanu Bogojević postoji osnov sumnje da je u septembru 2011. godine pomogla kćerki da se porodi u njihovoj kući, a potom je dete ubila i bacila u šipražje. Sumnja se i da je u julu 2013. godine pomogla kćerki da se porodi u štali na njihovom imanju, a potom je i to novorođenče zadavila i bacila ga na njivu. Treće dete Sanja je rodila u aprilu, i potom ga sama ubila, na nagovor majke - rekli su policijski izvori.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online