Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.08.2015.
22:11
Blic.rs A

Vatreni seks za bivšeg: Zapalila mu mercedes dok je u njemu bio sa dve devojke

Slađana Lazarević (39) iz sela Kusadak zapalila je “mercedes” bivšeg dečka Zorana Markovića (45) iz sela Jelenac kod Mladenovca.

Tanjug
Vatrena osveta (Foto: Ilustracija)

Marković je u tom trenutku u vozilu bio sa dve devojke.

Raskid sa Slađanom skupo je koštao Zorana, koji je u braku sa drugom ženom. “Mercedes” mu je u potpunosti progutao plamen na lokalnom putu u blizini Aranđelovca, a on je zadobio lakše opekotine na rukama. Dve devojke, izvesna Ivana i Gorica, koje su bile sa njim u automobilu, nisu povređene.

Incident je potvrđen u policiji u kojoj kažu da će u saradnji sa tužilaštvom u Aranđelovcu protiv Slađane biti podneta krivična prijava, piše "Blic":

Slađana jepotvrdila da je Zoranu zapalila automobil, ali tvrdi da se to desilo nakon što je on nju fizički napao i opsovao joj mrtvog sina. Zoran to negira i tvrdi da se sve desilo dok je on spavao u automobilu sa dve devojke, jer je Slađana bila ljuta što neće više da se viđa sa njom.

- Te dve devojke su mi slale poruke i zvale tokom noći tvrdeći da je Zoran komiran od alkohola i da ne može da vozi. Imam snimljene poruke i razgovore na mobilnom kao dokaze. Noć pre toga bio je sa mnom. One su mi rekle gde da dođem i navukle su me. Kada sam došla tamo, njemu su bile smaknute pantalone. Navukao ih je i izašao iz kola. Odmah je počeo da me psuje i udara. On je svojim kolima udario moja, ali mi je sve prekipelo kada mi je ospovao mrtvog sina i tada sam zapalila automobil - kaže Slađana i napominje da je i ona u kontaktu sa policijom, kao i da će im dati iskaz danas.

Zoran u izjavi za list “Blic” tvrdi drugačije, navodeći da mu je Slađana pre oko mesec dana razbila šoferšajbnu i da nije istina da je on ikada digao ruku na nju, kao i da ga nikada nije prijavila policiji.

- Slađana me je zvala tokom noći, ali se ja nisam javljao. Ne znam kako me je pronašla. Odmah je svojim “kecom” udarila moj “mercedes”. U tom trenutku sam spavao pa su prvo dve devojke izašle iz kola. Slađana je izašla iz kola i bacila nešto čime je zapalila “mercedes”. Izašao sam i ja, ali je ona već otišla. Dobio sam opekotine na rukama. Odmah smo zvali policiju. To je uradila zato što više nisam hteo da budem sa njom - kaže Zoran.

Gde si, ljubavi?

Slađana navodi da je sa Zoranom u vezi 19 meseci, ali i da je ranije bilo problema, da ju je više puta tukao, kao i da su je ove iste devojke Ivana i Gorica zvale i uznemiravale.

- Dva puta sam prijavljivala policiji da me je tukao. Bila sam sva modra i nisam mogla da se pojavim na poslu. Tukao me je više puta, ali nisam smela zbog njegovih pretnji da prijavljujem. Ove dve devojke su me zvale i ranije. Zvale su i njega kada je spavao kod mene i pisale mu: “Gde si, ljubavi”. Meni su slale poruke dok su sa njim: “Popela sam se na njega...”. On se zaklinjao u decu da se više ne čuje i ne viđa sa njima - kaže Slađana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online