Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.05.2010.
08:06
Blic.rs A

Narkoman korišćenim špricem ubo policajca

Nenad V. (30) uhapšen je juče pošto je heroinskim špricem ubo u nogu policajca koji je sa kolegama došao na intervenciju jer su komšije prijavile da iz stana na Karaburmi dopire nesnosna galama. Policajac je prebačen na Infektivnu kliniku, a trojica narkomana koja su se nalazila u stanu uhapšena.

Posle napada uhapšen je i brat napadača, Zoran V. (32) koji je pokušao da pobegne. Kako danas piše štampa policajci su u stan na četvrtom spratu zgrade u Ulici Marijane Gregoran 51 došli na poziv stanara koji su se žalili na nesnosnu buku.

“Bilo je užasno. Toliko su urlali i lomili po stanu, kao da je bila žestoka tuča. Policajci su stigli i pozvonili na vrata, ali komšije nisu htele da otvore. Tek posle nekoliko naređenja otključali su vrata i policajci su ušli. Nastao je opšti metež“, priča jedan od stanara zgrade.

Iz policije kažu da je po ulasku patrole u stan Nenad V. pobegao u kupatilo i zaključao se, a njegov brat Zoran V. ostao je u sobi u kojoj je jedan mladić nepomično ležao.

“Kolege su razvalile vrata od toaleta kako bi privele osumnjičenog. Međutim, pre nego što su ga kolege savladale, uspeo je da korišćenim špricem u preponu ubode jednog policajaca. U tom trenutku njegov brat Zoran V. istrčao je iz stana. Nekoliko minuta kasnije, kolege su Zorana V. našle sakrivenog u podrumu i on je takođe uhapšen. Kolega koji je uboden, prevezen u bolnicu“, rekao je sagovornik iz policije.

Kako se nezvanično saznaje, treći mladić koji je drogiran nepomično ležao u sobi prevezen je u bolnicu. Stanari zgrade kažu da su uhapšeni mladići narkomani i da su mesecima unazad pravili probleme komšijama.

“Jedan od braće je taj stan nasledio od rođake. Od trenutka kada su se uselili, počeli su da nas maltretiraju. Non-stop tortura. Svake noći u njihov stan su dolazili neki nepoznati ispijeni momci i pravili su nesnosnu galamu. Dolazila je i ranije policija kod njih i intervenisala zbog buke. Dešavalo se i da nameštaj bacaju na ulicu, razbijaju stakla i tuku se. Kada bi ih neko od komšija upozorio na ponašanje i zamolio da se smire jer u zgradi ima još ljudi, Nenad V. i njegov brat samo bi mu odbrusili da gleda svoja posla“, priča jedan od stanara i dodaje da je komšijskim stanom prodefilovalo na desetine narkomana. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online