Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.05.2015.
19:34
blic.rs A

Izbola dečka makazama i nožem zbog besparice

Emini Rakić (35) iz Crvenke određen je pritvor do 48 sati nakon što je preksinoć napala nevenčanog supruga Alena Tajfela (38), saznaju beogradski mediji.

ynaija.com
Popila je lekove za smirenje, ali je nešto puklo u njoj (Foto: Ilustracija)

Zločin se dogodio u stanu u Ulici kolonija šećerane 11 u Crvenki, u kojem su pored Emine i Alena živeli njegovi roditelji.

- Prema nekim indicijama te večeri Emina je uzela lekove za smirenje jer povremeno ima psihičkih problema. Navodno je pila i alkohol. Moguće je da je ta kombinacija dovela do toga da se posvađa sa nevenčanim mužem i da besna uzme makaze i Alena ubode u nogu. Posle toga je uzela i nož i ubola ga u grudi - kaže sagovornik “Blica” iz istrage.

Kada je u prostoriju ušla i Alenova majka, koja živi sa njima i kada je videla krvavog sina, žena je istrčala iz stana. Otišla je do komšije i iz njegovog stana pozvala Hitnu pomoć. Hitna pomoć je povređenog Alena Tajfela odvezla u vrbasku bolnicu, gde mu je ukazana pomoć i juče ujutro, nekoliko sati posle napada, pušten je na kućno lečenje. U međuvremenu, Emini Rakić je određeno zadržavanje do 48 sati.

Emina Rakić i Alen Tajfel, kako “Blic” saznaje, u vanbačnoj zajednici su dve godine i žive u stanu sa njegovim roditeljima. Njihovi poznanici tvrde da nisu poznati kao par sklon incidentima, svađama.

- Zaista nam nije jasno zašto bi Emina makazama i nožem nasrnula na Alena. Imaju problema kao i svi, mahom zbog nemaštine, ali ništa nije ukazivalo da bi ga napala i povredila. Možda je besparica, to što je bez posla, u četiri zida po ceo dan, dovelo da u njoj nešto pukne i nasrne na Alena - kažu poznanici ovog para.

Emina i Alen su u vanbračnoj zajednici dve godine, nemaju decu i žive u stanu njegovih roditelja.

- Emina nije zaposlena, a Alen se snalazi i radi sve i svašta. Ne preza da radi na njivi, bavi se i molerajem. Bili su kupili kuću na kredit, ali zbog nemogućnosti plaćanja rata ona im je oduzeta. Zbog toga su i došli kod Alenovih roditelja. Alen ima brata blizanca koji je trenutno radi u inostranstvu. Njihov mlađi brat je otišao i živi kod rođaka, i to iz razloga da bi Alenu i Emini oslobodio sobu u stanu - objašnjavaju poznanici ovog para.

Žene pucaju i udaraju motkom

U Srbiji ima mnogo više žena koje stradaju od ruku svojih što venčanih što nevenčanih muževa, nego pripadnika jačeg pola na koje nasrnu njihove “slabije polovine”. Istraživanja pokazuju da kada žena napadne supruga, povod za to je uglavnom dugogodišnje maltretiranje, i fizičko i psihičko. Pre godinu dana Cica Nikolić iz pirotskog sela Blato hicem iz lovačke puške ubila je svog supruga Miodraga. Lovačka puška bila je u vlasništvu njenog supruga, a zbog tog zločina osuđena je na sedam godina zatvora. Prethodno je uhapšena Radmila Lazić iz okoline Kruševca osumnjičena da je posle svađe zadala nekoliko udaraca motkom po glavi svom suprugu Miroslava Lazića, od kojih je preminuo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online