Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 04.04.2015.
05:05
Z. Gligorijević - Vesti A

Stevan, osim žene, tukao i oca

Stevan Kojić (29) iz Jagodine uhapšen je u noći između četvrtka i petka zbog sumnje da je na smrt pretukao suprugu Žaklinu Kojić (26) i određen mu je pritvor. Iako obdukcija tela nesrećne žene još nije završena, tako da se ne zna tačan uzrok smrti, policija i tužilaštvo sumnjaju da je posle svađe, koja je počela u četvrtak oko 23 sata u njihovoj kući u Jagodini, Kojić krvnički pretukao suprugu na smrt, dok su njihova deca bila u susednoj sobi.

Z. Gligorijević
Svedok: Komšinica Senka Deletić

Komšije ove porodice kažu da je neprestano tukao suprugu jer je sumnjao da trogodišnja ćerka nije njegova. Zbog toga su i učestvovali u emisiji "DNK" na Televiziji Pink u kojoj je dokazano da je on otac devojčice. Kojići imaju i sina koji nema ni godinu dana.

Tukao i oca

Kako "Vesti" nezvanično saznaju od Biserke Jakovljević, direktorke Centra za socijalni rad u Jagodini, Kojić je i ranije imao problema sa nasiljem. Naime, on je pre tri godine osuđen uslovno na šest meseci zatvora zbog nasilja u porodici. On je tada osuđen zato što je pretukao oca.

- Žalosno je sve to. Mlada žena, a tako da strada. Rodom je iz Brzana, a u kući do nas sa kojom delimo dvorište žive od pre godinu dana. Stevan je povremeno radio na građevini, a Žaklina nije bila zaposlena. Primala je dečji dodatak. Žaklina se pre Stevana zabavljala sa jednim momkom iz Jagodine mesec dana. Izgleda da mu je taj dečko to stalno prebacivao, a Stevan je neprestano govorio da dete nije njegovo. Pošto joj je dosadio, ona je pozvala emisiju "DNK". Kada se potvrdilo da su deca njegova, rekla sam mu da je više ne maltretira. Jesu, vala, moja, rekao je - priča njihova komšinica Senka Deletić za "Vesti".

Ona dodaje da ništa nije čula kobne noći jer su njihova vrata stalno bila zaključana pošto Kojić supruzi nije dozvoljavao da izlazi.

Dodaje i da su kojim slučajem čuli da Kojić tuče suprugu, rekla bi svom sinu da razvali vrata i spase nesrećnu ženu.

- Stalno sam joj govorila hajde da ga prijavimo, vidiš da te neprestano tuče. Ona nije htela jer se plašila da će da ga zatvora, te će je ubiti kad izađe iz zatvora. Mnogo ga se plašila, ali ga je i volela - dodaje Deletićeva.

Prema njenim rečima, Kojića je otac izbacio iz kuće i od tada sa suprugom i decom stanuje u iznajmljenoj kući. Njegovi roditelju su razvedeni, a otac živi u jednom jagodinskom selu, dok mu se majka preudala u Jagodini.

POVEZANE VESTI

Subota 04.04.2015. 11:15
pi4ka od coveka!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online