Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 23.03.2015.
20:35
Blic.rs A

Kakva žurka: Pretučen poslanik na Vulinovoj zabavi

Narodni poslanik stranke Zajedno za Srbiju Blagoje Bradić (60) brutalno je pretučen u petak uveče (20. mart) u Nišu posle skupa Pokreta socijalista i razgovora sa liderom ove stranke Aleksandrom Vulinom, pišu beogradski mediji.

Bradića su pretukla trojica mladića na stepenicama restorana u okviru zgrade Univerziteta u Nišu, gde se održavala svečana večera posle skupa Vulinovog Pokreta socijalista. Restoran je zatvorenog tima i na večeri su bili isključivo gosti i članovi Vulinove stranke.

newspaper.li
Kao i na svakoj žurci, neko nekog mora da prebije (Foto: Ilustracija)

Kako “Blic” saznaje, poslanik Zajedno za Srbiju bio je gost na skupu Vulinove stranke, a potom i na večeri. Neposredno pred batinanje on je razgovarao sa Vulinom, a potom je krenuo kući.

- Sve se dogodilo oko 20 časova. Bradić je krenuo sa večere i u trenutku kada se spuštao niz stepenice restorana za njim su se pojavila tri momka. Počeli su da ga guraju, on ih je upitao: "Šta vam je, ljudi, zašto ovo radite?", a onda su počeli da ga udaraju - kaže izvor Blica.

Pročitajte i ovo:

pastorbecca.files.wordpress.com

* Suđenje žandarmima koji su tukli Vučića

* Izgubili bebu, pa dobili batine

Kako dodaje, Bradića su mladići udarali po celom telu i glavi. On je odmah po batinanju oko 20.45 slučaj prijavio policiji, a potom se javio i u Dom zdravlja u Nišu. Bradiću su konstatovane lakše telesne povrede, a on je juče ujutro pomoć lekara potražio i u niškom Kliničkom centru jer se nije osećao dobro.

Izvor “Blica” navodi da su na telu i licu poslanika vidljive povrede i ogrebotine.
U niškoj policiji nezvanično navode da poslanika niko nije pretukao već da je sam pao na stepeništu.

- On je sam pao jer je bio pijan - kažu u policiji i potvrđuju da se Bradić javio u stanicu i prijavio da je pretučen.

Juče nije bilo moguće dobiti izjavu pretučenog poslanika. O čemu je razgovarao sa Vulinom i zašto je bio gost na večeri, nije poznato ni u njegovoj stranci Zajedno za Srbiju.

U stranci Dušana Petrovića potvrdili su da je poslanik napadnut. Navode da je Bradić u teškom psihofizičkom stanju i da će se obratiti javnosti kada bude mogao.

- Tražimo hitnu i efikasnu istragu nadležnih čiji će rezultati biti predstavljani javnosti u najkraćem roku. Fizičko nasilje je nedopustivo u civilizovanom i demokratskom društvu - kažu u ZZS.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.03.2015. 20:52
Благоје Брадић Од 1997. године био је члан Демократске странке. У периоду од 2000. до 2004. године обављао је функцију председника Ресорног одбора за здравство Демократске странке - Градски одбора у Нишу И истовремено био члан Ресорног одбора Демократске странке. Од 2004. – 2006. Обављао је функцију предедника Општинског одбора Палилула Ниш. Од 2006. до 2008. је био члан Извршног одбора Демократске странке а од 2008. до 2012. и члан Градског одбора Ниш. Један је од оснивача Заједно за Србију у Нишу и председник ГрО Заједно за Србију Ниш. У марту 2014. године изабран је за посланика у Народној скупштини Републике Србије.
Sreda 25.03.2015. 09:01
On je sam pao jer je bio pijan - kažu u policiji i potvrđuju da se Bradić javio u stanicu i prijavio da je pretučen.....i ovaj je poslanik, političar i prijatelj Vulina ? Krme se prežderalo i napilo, a onda ispada i on ugrožen kao AVAV ! Ko sve nije na nekoj vlasti u Srbiji, Bože sačuvaj !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online