Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 05.03.2015.
12:08
blic.rs A

Priznala da je ubila majku i babu: Stalno su me vređale

Teodora Viktorović (39), osumnjičena da je u Beogradu satarom ubila majku i babu, priznala je da je izvršila zločin u porodičnom stanju. Kako je ispričala na saslušanju, povod je bila svađa i konstantno vređanje koje je trpela.

facebook.com
Olakšala dušu pred policijom: Teodora Viktorović

Teodori je određen pritvor od 30 dana, dok je Borislav Stamenkov (39), njen nevenčani suprug posle pritvora i saslušanja pušten na slobodu. On će se starati o njihovo dvoje dece, koja su bila smeštena kod njegovog brata.

Teodora je u beogradskom Višem tužilaštvu priznala da je 2. marta u 13 sati sa više udaraca satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu, gde su zajedno živeli u Mileševskoj ulici 33 u Beogradu.

- Majka me je stalno vređala i nije prestajala da to radi. Mnogo smo se svađali. To više nisam mogla da izdržim - pričala je ravnim glasom Teodora, koja je na saslušanju delovala odsutno.

Na saslušanju, koje je trajalo oko dva sata, potvrdila je da je imala dugogodišnje probleme sa alkoholom i drogom, kao i da se leči od bolesti zavisnosti. Teodora je rekla da je pre ubistva istovremeno pila alhohol i uzimala lekove za smirenje. Međutim, potvrdila je da je svesna zločina koji je počinila i da je to uradila u afektu.

Ona nije teretila ničim svog nevenčanog supruga Borislava s kojim ima dvoje dece, šestomesečnu devojčicu i trogodišnjeg dečaka. Borislav je takođe bio osumnjičen, ali je negirao krivicu navodeći da ga je Teodora probudila posle ubistva i da je video da je krvava, pa je odmah zvao policiju, socijalnu službu i Hitnu pomoć.

- Često se svađala sa majkom i sa babom. Kada se to dešavalo ja sam izlazio iz kuće da ne bih prisustvovao žučnim scenama. Taj dan sam odvedo dete u obdanište i vratio sam se kući i legao da spavam. Probudila me je i video sam da je krvava - ispričao je Stamenkov, koji radi u Opštini Zvezdara i honorarno kao glumac.

Borislav je na saslušanju rekao da ne zna šta je prethodilo ubistvu, ali je naveo da je Teodora bila druga osoba kada je pod dejstvom alkohola.

- Bila je nesnosna kada popije kao tasmanijski đavo - rekao je Stamenkov.

Ispričao tužiocu da je podneo zahtev da se Teodori oduzme pravo starateljstva nad decom zbog droge i alkohola.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.03.2015. 12:19
lujketinu narko/mansku u ludnicu na 40 god,sa svakodnevnom najačom terapijom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online