Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 22.04.2010.
15:23
fox.rs, Tanjug, Vestionline A

Vozač Vlade Srbije ubio bivšeg šefa!

Predrag Novaković i bivši radnik Vlade Srbije Milan Medojević pronađeni su mrtvi u Novom Beogradu, u automobilu ispred broja 124 u ulici Arsenija Čarnojevića, a najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu, potvrdio je direktor policije Srbije Milorad Veljović

U Bulevaru Arsenija Čarnojevića u Beogradu nedavno je ubijen i taksista...
 



"Reč je o vozaču Ministarstva za dijasporu Predragu Novakoviću i Milanu Medojeviću koji je ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen", rekao je Veljović.


On je dodao da Medojević živi na adresi ispred koje je pronađen automobil marke "audi" registarskih oznaka BG:12-11 sa njihovim beživotnim telima.


Direktor policije je kazao da je, prema do sada prikupljenim podacima, Novaković došao do pomenute adrese i pozvao telefonom Medojevića da siđe.


Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo, objasnio je Veljović.
Veljović je rekao da se, za sada, ne zna čije je oružje, kao i da li je u ilegalnom ili legalnom posedu. Direktor policije je naveo i da je, prema do sada prikupljenim podacima, najverovatnije reč o neraščišćenim međusobnim računima.


Svi visoki funkcioneri beogradske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova su trenutno na licu mesta gde traje uviđaj.

Završen uviđaj


Policija, istražni sudija i predstavnik tužilaštva završili su uviđaj u ulici Arsenija Čarnojevića, ispred broja 124, na Novom Beogradu gde je danas pronađen automobil registarskih oznaka BG:12-11 sa telima dvojice radnika Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije - Predraga Novakovića i Milana Medojevića.


Tela su prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će, kako se očekuje, biti obavljena obdukcija.


Automobil u kome se dogodilo ovo, najerovatnije, ubistvo i samoubistvo, ostao je na licu mesta.


Direktor policije Milorad Veljović ranije je Tanjugu rekao da je Novaković bio raspoređen na poslove vozača u Minsitarstvu za dijasporu, a da je Medojević ranije radio u Upravi za zajedničke poslove i sada je neraspoređen.


Veljović je objasnio da je Medojević živeo na adresi gde je pronađen automobil sa beživotnim telima njih dvojice.

Prema nezvaničnim izvorima bliskim istrazi, pretpostavlja se da je, prema registarskom broju tablica automobila - BG 12-11, reč o vozilu koje navodno pripada Ministarstvu dijaspore, ali ova informacija tek treba da bude potvrđena.

Kako Beta saznaje, neidentifikovana tela su pronađena u automobilu marke "audi A8". Prema nezvaničnoj rekonstrukciji događaja Predrag Novaković je ubio svog bivšeg šefa Milana Medojevića, zamenika načelnika Odeljenja za zajedničke poslove u prethodnoj Vladi Srbije, a zatim izvršio samoubistvo. Policija je na licu mesta ponašla pištolj CZ 9mm i nekoliko čaura od ispaljenih metaka.

Na licu mesta i dalje su stručne ekipe kriminalističke policije, istražni sudija i tužilac.

Biće još informacija...
Četvrtak 22.04.2010. 16:53
mozda su to ljubavnici?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online