Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.02.2015.
10:34
N. Popović - Vesti A

Devojčice dale alibi Sandžakliji

Suđenje Sanelu M. (18) iz Ofenbaha, državljaninu Srbije poreklom iz Sandžaka koji je optužen za smrt studentkinje Tuldže Albajrak (22), trebalo bi da počne najverovatnije u aprilu, a u međuvremenu su u nemačkim medijima na svetlo dana isplivali novi detalji koji bacaju drugačije svetlo na tragediju koja se dogodila 15. novembra prošle godine na parkingu restorana Mekdonalds u Ofenbahu.

lagosmums.com
Sanel je ošamario Tuldže: Pretpostavljaju da joj se minđuša iz levog uveta zarila u mozak, što je bilo kobno po devojku (Foto: Ilustracija)

Naime, devojčice od 13 i 15 godina, koje je Tuldže navodno štitila od Sanela i dvojice njegovih prijatelja iz Sandžaka, ispričale su za magazin "Špigl" da Sanel i njegovi drugovi nisu bili nasilni, niti su se zbog njih osećale ugroženo!

- Sanel i dvojica prijatelja vratili su sa sa pijanke u Ofenbahu gde je Sanel proslavio 18. rođendan i u ženskom toaletu videli su dve devojčice. Počeli su da ih šarmiraju i nagovaraju da pođu s njima, a one su to odbijale. U jednom trenutku, jedna od devojčica je nešto glasnije viknula mladićima da izađu iz toaleta. Baš tada je naišla Tuldže s prijateljicom i pomislivši da su devojčice ugrožene počela je da viče na trojicu Sandžaklija - piše "Špigl", dok magazin "Štern" prenosi izjavu dvojice Sanelovih prijatelja koji su rekli da ih je prijateljica Tuldže Albajrak čak više vređala nego sama Tuldže.

Da Tuldže i prijateljica nisu imale nikakav strah od Sandžaklija svedoči i podatak da nisu pozvale policiju. Štaviše, nakon izlaska iz Mekdonaldsa mirno su zastale na parkingu da zapale cigaretu i tada je došlo do novog verbalnog sukoba sa Sanelom.

- Na snimcima kamera za nadzor vidi se momenat kada je Tuldže bez imalo straha prišla Sanelu, ali se ne čuje da mu je rekla: "Gubi se, kurvin sine"!

Sanel je tada pobesneo i ošamario Tuldže koja se posle udarca srušila kao sveća i ostala nepomično da leži. Obducenti pretpostavljaju da joj se minđuša iz levog uveta zarila u mozak, što je bilo kobno po devojku. Iz svega se vidi da Sanelov šamar nije direktno prouzrokovao smrt devojke, ali je takođe jasno da bez tog šamara ona ne bi pala i zadobila smrtonosne povrede - pišu mediji.

Danas odluka o pritvoru

Sanel M. je ubrzo posle tragedije uhapšen i početak suđenja čeka iza zidina zatvora za maloletnike u Vizbadenu, a o zahtevu njegovog advokata za puštanjem na slobodu do početka procesa ponovo će se raspravljati danas. Tužilaštvo tereti Sanela za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, a s obzirom na njegove godine, preti mu kazna do maksimalno 10 godina zatvora.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online