Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.02.2015.
09:51
B. ĐOKIĆ A

Steže se obruč oko ubica biznismena!

Dosadašnja istraga zverskog ubistva biznismena Draga Mašulovića (61), čije je iskasapljeno telo nađeno u nedelji u garaži zgrade u Ulici Jovanke Radaković u beogradskom Mirijevu, dovela je do toga da je sužen krug oko svirepih ubica, nezvanično saznaju "Vesti" u policiji.

Beta/AP/B.L.
Policija na tragu ubicama Draga Mašulovića

- Gotovo je sigurno da je u zločinu učestvovalo više osoba koje su ostavile tragove i napravile nekoliko grešaka. Tako su Mašulovićeva dokumenta uzeli i bacili u kantu za otpatke u blizini zgrade gde je telo nađeno. Sada se veštače kako bi se na njima otkrili eventualni otisci ili DNK ubice, a i pregledane su kamere koje se nalaze u Ulici Jovanke Radaković. Ne odbacuje se mogućnost da su ubice odmah po zločinu pobegli iz Srbije - nezvanično saznaju "Vesti" u policiji.

Komšije: Njemu su dugovali

Komšije iz zgrade u kojoj je Mašulović živeo šokirane su ubistvom jer je Drago, kako kažu, bio miran čovek. Ne veruju u priče da je Drago žrtva zelenaša, od kojih je navodno pozajmio novac.
- Ne verujemo da je on pozajmljivao novac od nekoga, bio je imućan. Znamo da je ranije upravo on drugima pozajmljivao, verovatno je tako bilo i sada. Čuli smo da je dao nekome novac, ali je upao u neki problem, pa je tražio da mu se taj novac vrati. Verovatno je zato ubijen - pričaju komšije.

Mašulović je ubijen udarcem tupog predmeta u potiljak, a od siline udarca Mašuloviću je smrskana lobanja i on je momentalno izdahnuo. Nakon toga je ubica iskasapio Mašulovićevo telo. Policija je i juče ispitivala komšije koje kažu da su biznismena poslednji put videli u četvrtak oko 12, a zatim oko 14 sati ispred zgrade u kojoj je Drago živeo i koja je udaljena samo pet minuta od mesta u kojoj je kasnije nađeno njegovo telo.

- U četvrtak sam video Draga, nije izgledao najbolje... Bio je bled i izgledao je kao čovek koga nešto ozbiljno muči - ispričao je jedan od komšija.

Mašuloviću se posle toga gubi svaki trag, a sinovi su ga tri dana tražili kod poznanika i prijatelja. U nedelju ujutru Dragov mlađi sin pozvao je očevog kuma koji živi u zgradi u čijoj je garaži telo nađeno. Kum je sišao i video da su Dragova kola parkirana pored garaže koju je iznajmljivao. Blindirana vrata garaže bila su otključana, a kada je ušao, ugledao je jeziv prizor i odmah pozvao policiju.

Drago je u Mirijevu živeo sa ćerkom i sinom iz drugog braka pošto se nedavno razveo i od druge žene. Sin Vladimir, bivši košarkaš Crvene zvezde, nije živeo s njima, ali je, kažu komšije, često dolazio ocu u posetu. Komšije kažu i da su Draga svakog dana na kraju ulice čekala dvojica krupnih mladića "sa kojima je sarađivao".

Međutim, niko od komšija nije znao da li su mu to telohranitelji ili poslovni saradnici. Poznanici ubijenog Mašulović kažu da se on bavio izgradnjom zgrada, bio je direktor transportne firme, a u poslednje vreme glavni posao bila mu je prodaja preparata za negu lica i tela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online