Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 24.12.2014.
16:05
blic.rs A

Smrt u "Hajatu": Reanimator sa VMA imao "čudne reakcije" na poligrafu

Iako porodica i prijatelji preminule Ivane Bodrožić (31) ne sumnjaju da je reč o nasilnoj smti, oni žele da istražni organi otkriju ko joj je prodao anestetik "propofol" koji je u kombinaciji sa kokainom bio koban za nesrećnu devojku.

facebook.com/Iva Bodrozic
Klupko se lagano odmotava oko smrti Ivane Bodrožić

U istrazi se došlo i do imena reanimatora Ljubiše P. (50) sa VMA i medicinske sestre Sofije Š., koju su spomenuli Ivanini prijatelji kao osobu koja je snadbevala lekovima ranije.

- Oboje je saslušala i vojna policija. On je priznao da ga je te večeri pozvala Ivana i požalila mu se da je boli glava i da ne može da zaspi. Došao je po nju do “Hajata” i odvezao je na VMA, što su zabeležile i kamere hotela, da su joj tamo namestili braunilu i da je potom dovezao nazad do hotela. Međutim negirao je da joj je prodao “propofol” - kaže sagovornik Blica blizak vojnim službama.

Prema informacijama medija na poligrafu (koji doduše nije dokaz na sudu) ne može da se kaže ni da je pao ni prošao već da ga je praktično bilo nemoguće uraditi jer je imao neka "prilično čudna ponašanja i reakcije".

- Sofija je sa druge strane negirala da je išta imala sa onim što se te večeri dešavalo, te da ona nije ni ta sestra koja joj je stavila braunilu. Reč je o drugoj sestri, i ustvari ostaje da se vidi ko je od njih to uradio s obzirom da su na braunili otkriveni muški DNK tragovi. Njihovo veštačenje će pokazati da li je to uradio sam Ljubiša, neko od anesteziologa ili neko treći. Međutim, stavljanje braunile nije krivično delo, dok snadbevanje “propofolom” jeste. Zato ćemo istragu terati do kraja i ukoliko se pokaže da je anestetik došao sa VMA, odgovaraće svi tehničari, sestre, anestezilozi, ali i šef odeljenja i svi koji nisu mogli da ne znaju da im iz bolnice nestaju anestetici koji se strogo drže pod ključem i koji se ne mogu tako lako izneti sa odeljenja - kaže izvor.

Za krivično delo za koje bi mogli da budu optuženi neovlašćenu prodaju opasnih stvari sa smrtnim ishodom zaprećena je maksimalna kazna od osam godina zatvora.

POVEZANE VESTI

Sreda 24.12.2014. 17:10
Dobro sumlja se da je joj propofol prodao reanimator,a ko je prodao KOKAIN?
Sreda 24.12.2014. 17:51
Meni nije jasno zasto se mediji ovako dugo bakcu smrcu ove "narko*manke" , za razliku od smrti drugih narko*mana ? Nije li tome razlog pokusaj SNS-a da jos jednog poslanika prevede na svoju stranu ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online