Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.04.2010.
13:21
mondo.rs A

Navijači pretukli vozača koji im se našao na putu

Tridesetak navijača fudbalskog kluba Balkan Bukovica iz beogradskog naselja Mirjevo pretuklo je juče oko pet sati popodne Nebojšu S. (35) pošto je on jednog od navijača tog kluba udario automobilom. Policija traga za navijačima, rečeno je danas u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako je "Blicu" ispričala Nebojšina supruga koja se zajedno sa njim i još jednom prijateljicom nalazila u kolima, napadu na njenog muža prethodio je incident u kojem su jednog navijača udarili automobilom. Za uzvrat, grupa od tridesetak navijača pretukla je njenog muža i uništila "reno" koji je Nebojša S. vozio.

Policija na mestu događaja u Mirjevu

"Grupa navijača koji su se, po svemu sudeći, prethodno skupili kako bi otišli na utakmicu, opremljeni bubnjevima i palicama, prelazili su ulicu van pešačkog prelaza. Dok smo im se približavali, suprug je počeo da usporava. Međutim, u jednom trenutku jedan od njiih je iskočio ispred kola i raširio ruke. U tom trenutku moj muž je naglo zakočio, ali kako se mladić nalazio na svega dva metra, udarili smo ga i pao je", kaže supruga Nebojše S. koja nije htela da nam kaže svoje ime.

Ono što je usledilo opisuje kao scenu iz horor filma. Manja grupa navijača podigla je povređenog mladića na noge i otišla dalje, dok je tridesetak njih ostalo da se razračuna sa Nebojšom.

"Bukvalno su nas opkolili i počeli da udaraju, prvo automobil, da bi ubrzo nekoliko njih došlo do vozačevih vrata koja su nasilno otvorili. Iako smo se pored Nebojše u automobilu nalazili ja i naša prijateljica, samo su supruga pokušali da izvuku napolje. Pošto je bio vezan nisu uspeli, pa su počeli da ga udaraju i rukama i nogama. Istovremeno, dva puta smo pokušali da zatvorimo vrata, ali nismo uspeli", dodaje supruga Nebojše S.

Jedan od stanara obližnje zgrade koji je čitav događaj posmatrao sa terase potvrdio je "Blicu" priču Nebojšine supruge, i navodi da je grupa navijača koja je otišla sa povređenim mladićem pokušala da ga smesti u taksi.

"Stajao sam na terasi kada se sve odigralo. Jedna grupa maladića je nasrnula na automobil, dok su drugi pokušali da povređenog navijača smeste u taksi koji nije hteo da ga primi. Ubrzo sam se sjurio dole, ali već se pojavila policija, a od navijača nije bilo ni traga ni glasa", navodi očevidac ovog nemilog događaja.

Da su se navijači razbežali u roku od nekoliko sekundi, tačnije čim su ugledali prve policajce potvrđuje i supruga pretučenog Nebojše S.

"U trenutku su prestali da nas psuju i kazali kako Nebojši nije ništa, i savetovalio da se sklonimo. Dok su oni bežali, Nebojša, iako je već počeo da gubi svest, zatvorio vrata je i pomerio nas sa ulice. Ubrzo su se pojavile i dve marice i policajci koji su trebali da obezbeđuju fudbalsku utakmicu", navodi supruga Nebojše S.

Ona i njena prijateljica kažu da se ljudi koji su stajali na obližnjoj stanici nisu usudili da reaguju. Kako kažu, ne krive ih, verovatno bi se u sličnoj situaciji po strani držale i one, piše nedeljni "Blic". 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online