Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 18.11.2014.
09:50
B. Grujić - Vesti A

"Smejao se dok mi je zabijao nož u leđa"

Tereza Šofranko (39) iz Mužlje kod Zrenjanina, koja je 16. novembra ranjena u porodičnoj kući svoje bake Katalin (90), puštena je iz bolnice nakon ukazane pomoći. Na Terezu je pijan nasrnuo suprug Paja Šofranko (46) koji je s Terezom u braku 19 godina i s kojom ima ćerku, učenicu srednje medicinske škole u Subotici.

Puštena iz bolnice: Tereza Šofranko

- Moj suprug Paja poslednjih sedam godina često je pod dejstvom jeftinih rakija. Pokušavala sam da mu pomognem i predlagala lečenje. On je to u nekoliko navrata prihvatio, ali je lako gazio sopstveno obećanje i uvek bi nastavljao po starom. Prošle godine je čak pokušao da nasrne i na našu ćerku jedinicu - tihim glasom priča Tereza za "Vesti".

Ona dodaje da je njen suprug u nedelju najpre urlao, a onda dohvatio nož sa stola u kuhinji i ubo je u leđa!


- Paja je video da sam pala i delovalo mi je kao da se nasmejao zbog onoga što je uradio, a onda je izašao iz kuhinje. Ubrzo se vratio s još jednim nožem, viknuo: "E, sad ćeš da gledaš kako ću sam sebi da presudim" i počeo da sebi seče vrat! U međuvremenu su u kuću su utrčali moji majka i očuh, koji žive nekoliko kuća od nas.

Očuh je uspeo da mu iz ruke istrgne jedan nož, ali je Paja drugim uspeo da sebi preseče vrat - opisala je Tereza dramu kroz koju je prošla.


Uplašena Tereza dodaje da je zbog učestalih napada razmišljala da ode u Sigurnu kuću u Zrenjaninu, ali da zbog bake Katalin (o kojoj se stara) to nije učinila.
- Ovih dana ću podneti tužbu za razvod braka, koju sam i dosad više puta podnosila, ali i povlačila zbog ćerke jer sam imala Pajino obećanje da će se lečiti od alkohola. Sada znam da je svemu kraj i da nam više nema zajedničkog života - rekla je Tereza.

Suprug stabilno

Nakon što je posle ukazane pomoći Tereza puštena na kućno lečenje, iz Urgentnog centra Opšte bolnice u Zrenjaninu je stigla vest da se napadač Paja Šofranku, nakon operacije, nalazi u šok-sobi i da nije životno ugrožen. Istražitelji tek treba da urade svoj deo posla i saslušaju osumnjičenog.

Utorak 18.11.2014. 18:41
"Smejao se dok mi je zabijao nož u leđa" "...Moj suprug... poslednjih sedam godina često je pod dejstvom jeftinih rakija...Pokušavala sam da mu pomognem i predlagala lečenje. On je to u nekoliko navrata prihvatio, ali je lako gazio sopstveno obećanje... Prošle godine je čak pokušao da nasrne i na našu ćerku jedinicu... Ovih dana ću podneti tužbu za razvod braka, koju sam i dosad više puta podnosila, ali i povlačila zbog ćerke jer sam imala Pajino obećanje da će se lečiti od alkohola...." ???
Sreda 19.11.2014. 08:07
E to, loša rakija, koju kuvaju od ko zna čega... Čula sam čak verzije da se dodaju stare novine, hleb, kukuruz, kokošji izmet, i naravno šećer, pa ko da ne poludi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online