Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 15.11.2014.
21:53
b92.net A

Beko stabilno, rizik još postoji

Stanje ranjenog biznismena Milana Beka stabilnije je u odnosu na proteklu noć, a narednih pet do sedam dana su rizični. Naredno saopštenje lekara u vezi sa stanjem Milana Beka očekuje se u nedleju u 10 sati.

Stanje srpskog biznismena stabilno, ali i dalje kritično: Milan Beko
 

Na Beka je pucano u petak uveče oko 17 sati u klasičnoj sačekuši, ispred njegove kuće na Dedinju, nakon čega je operisan u Urgentnom centru.

Premijer Aleksandar Vučić i ministar policije Nebojša Stefanović uvereni su da će osobe koje su pokušale atentat na biznismena Milana Beka biti brzo uhapšene.

Njegovo stanje je jutros stabilnije u odnosu na proteklu noć, a zbog težine i vrste povrede narednih pet do sedam dana postoje rizici, i nastavlja se sa njegovim intenzivnim lečenjem, saopštio je KCS.

Ranjen Milan Beko!

Inače, policija je pronašla četiri čaure i jedno zrno na mestu gde su dve osobe sinoć pokušale da ubiju Beka, a premijer i ministar unutrašnjih poslova izjavili su da napadači nisu profesionalci.

"Ovde nije reč o pokušaju profesionalnog ubistva ili nešto slično. Mnogo grešaka su počinioci načinili i gotovo sam uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su to uradili biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde", poručio je ranije danas premijer Vučić.


"Beka nije upucao profesionalac"

Da su napadači bili profesionalci, lekari ne bi ni bili u prilici da spašavaju život Milana Beka, smatra ministar policije.

Jedan napadač koji je pucao u Milana Beka pucao je sa udaljenosti od ne više od jednog metra. Sa udaljenosti od metra, od četiri hica on je dva promašio, a sa dva pogodio gospodina Beka, što je bila velika sreća po njega, jer nije nijedan vitalni organ pogodio", kazao je ministar Stefanović.

Dokazi o amaterizmu atentatora tu se, po oceni policije, ne završavaju.

"Pronašli smo sve četiri čaure i čak i jedno zrno. Obično profesionalci imaju određene uređaje i nose pomagala koja obezbeđuju da čaure padnu u određenu kesu ili da ta čaura ne bude pronađena. Nisu imali zaštitu za lice, već samo kapuljače, čak je jednom od njih kapuljača spala sa glave tako da imamo i svedoke koji su mogli da ih vide", preneo je ministar Stefanović.

"Na Beka pucale dve osobe"

Stefanović je saopštio da policija radi u nekoliko pravaca na otkrivanju motiva za pokušaj ubistva Milana Beka, ali nije želeo da otkriva detalje.

Kako javlja izveštač B92 sa lica mesta, danas niko od rodbine i prijatelja nije dolazio u posetu Milanu Beku, ali je nešto pre 20 sati u Klinički centar došao bivši predsednik države Boris Tadić.

POVEZANE VESTI

Subota 15.11.2014. 22:22
CELAVA LOPUZO, VIDI SE NA SLICI DA SI POSTENJACINA, UPLASENI ZEC, TREBALI SU TE U TINTARU, A NE U SKEMBE.
Subota 15.11.2014. 22:26
Žao mi je čoveka bilo kop da je ,ali zar nikome u srbiji nije jasno da srbijom hara i vlada crnagorska mafija i ovoje klasično prebijanje dugova obaveza i svedočenja ,,čovek koji je izmislio zakon privatizacije koji je samo njemeu odgovarao i koji ga je u potpunosti sproveo i srpsku privredu uništio i za ban badava velike firme pokupio ,čovek kome nije bilo malo i uvek je tažio više ,nemogu da razumem takve ljude zašto im toliko treba ,ja nebi dao svoj mir svoj san svoju slobodu svoju porodicu za svo njegovo bogastvo ,jer bogastvo nije sreća nego balas ,nemogu da verujem da takvi neznaju da je najteže u život biti rob nečega čega previše imaš ,ako preživi valjda će mu biti jasno
Subota 15.11.2014. 22:34
A sta je sa zdravljem podpukovnika kad ce drzava da nam vrati dug?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online