Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 13.08.2014.
08:45
B. Đokić - Vesti A

Strane tablice kriju ubicu

Policija sumnja da je vozač automobila mini moris kantrimen, koji je 25. jula ubio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu u centru Beograda, pobegao iz Srbije. Pošto je utvrđeno da je vozilo bilo sa stranim tablicama, policija i tužilaštvo istražuju i da li je neko od naših zemljaka iz inostranstva tokom odmora u Srbiji vozio mini moris kantrimen kojim je Luka pregažen.

Bekstvo: Snimak mini morisa


Svakodnevno porodica i prijatelji ovog mladića protestuju na Brankovom mostu kako bi se što pre našla osoba koja je pregazila Jovanovića i eventualno javio svedok nesreće. Mladić je stradao 25. jula u zoru, dok je sa dvojicom prijatelja na prilazu Brankovom mostu gurao ladu koja se pokvarila.

Poziv svedocima

Kako saznajemo, delovi mini morisa nađeni su u blizini nesreće, a utvrđeno je i da je kantrimen crvene boje sa crnim krovom. Policija se nada da će da se pojave svedoci koji su videli
oštećeni mini moris s tim opisom.


Kako saznajemo, reč je o vozaču automobila sa italijanskim ili švajcarskim tablicama koji je udario Jovanovića i pobegao sa mesta nesreće, umesto da se zaustavi i pruži prvu pomoć. Policija intenzivno traga za vozačem ovog automobila, ali zbog loših snimaka saobraćajnih i bezbednosnih kamera na Brankovom mostu i okolini nemoguće je da se pročita registarski broj vozila. Operativci policije koji rade na ovom slučaju uspeli su da prema veličini tablice utvrde da je reč o vozilo sa italijanskim ili švajcarskim registarskim oznakama.


Policija je pregledala svih stotinak mini moris kantrimena registrovanih u Srbiji i utvrđeno je da nijedan nije udario Luku, pošto je otkriveno da je vozilo stranih tablica, policija pretpostavlja da je vozač ubica pobegao iz zemlje.


- Upravo pregledamo sve kamere sa graničnih prelaza u Srbiji za proteklih mesec dana. I ulaz i izlaz iz zemlje. Intenzivno radimo na slučaju i naći ćemo ko je ubio Jovanovića. Na ovom slučaju radi preko 100 policajaca svakodnevno - nezvanično saznaju "Vesti" u beogradskoj policiji koja vodi ovu istragu.

Poziv svedocima

Kako saznajemo, delovi mini morisa nađeni su u blizini nesreće, a utvrđeno je i da je kantrimen crvene boje sa crnim krovom. Policija se nada da će da se pojave svedoci koji su videlioštećeni mini moris s tim opisom.


Osim što se pregledaju snimci bezbednosnih kamera u Beogradu i na graničnim prelazima, policija je prikupila i snimke kamera sa ugostiteljskih objekata u centru grada, a analiziraju se i mobilni telefoni koje su registrovale bazne stanice oko Brankovog mosta u trenutku nesreće. Upoređivanjem tih podataka, veruje se, policija
će doći do identiteta pobeglog vozača.


- Na baznim stanicama u to vreme registrovan je ogroman broj mobilnih telefona. Kada utvrdimo ko je vozio mini moris, uporedićemo i podacima baznih stanica, kako bi potvrdili da se u trenutku nesreće nalazio na tom mestu - dodaju u policiji.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.08.2014. 09:49
U cijem je interesu da se ovaj ubica ne uhvati?? Jel` on neciji "tatin sin"??
Sreda 13.08.2014. 12:00
NEDGOVORNOST ili ŠTIĆENJE KRETENA PRVO: Onu noć kada je ubijen Luka Jovanović istražni organi su MORALI onog trenutka kada su znali o kom se vozilu radi da svim graničnim prelazima izdaju naredbu da ni jedan OŠTEĆENI MINI MORIS ne može da napusti teritoriju Srbije. DRUGO: Dodatno naređenje, NI JEDAN MINI MORIS sa belim krovom ne može da napusti Srbiju bez provere i uzimanja podataka. Ništa od toga ova nesposobna ili korumpirana BULUMENTA koja sebe naziva policijom nije uradila. Morao je NESREĆNI OTAC da STOJI danima na BRANKOVOM MOSTU da bi kreteni konačno počeli da reaguju i daju nesuvisle, glupe i neuverljive izjave. Sve smrdi na pokušaj prikrivanja počinioca ubistva.
Sreda 13.08.2014. 13:51
ma kakva granica, kakvi bakrači... ovo na slici je ulazak na staro Sajmište... a tamo su limari i auto-mehaničari, koji auto, za poznatog kupca rastave u "sitna crevca" i prepakuju za 24 h... kad treba... I dalje ostaje sramna izjava policije koja reče da kamere na mostu NE MOGU DA ZUMIRAJU tablice... Tom rečenicom je sve rečeno...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online