Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 31.07.2014.
13:43
Blic, Vesti A

Stric stradale bebe podlegao povredama

Dragan Marinković (34), otac osmomesečnog Andrije koji je preminuo u stravičnom udesu u Makedoniji, izgubio je sinoć i brata Nikolu Marinkovića (24), koji je posle sudara više dana bio u komi. Nikola je bio u kritičnom stanju, a sinoć je preminuo u bolnici.

Kola u kojima se nalazila porodica Marinković
 

Dragan Marinković je otpušten iz bolnice pošto su mu sanirane lakše povrede, ali je ceo dan proveo obilazeći svoju teško povređenu suprugu Mariju (30) i sina Matiju (5). Umotan u zavoje, Dragan je potpuno izgubljen lutao hodnicima bolnice, ne želeći da razgovara ni sa kim. Bolničko osoblje pokušalo je da ga uteši, ali je on ceo dan proveo šetajući od sobe do sobe.

"U šoku sam, to je sve što mogu da kažem", prošaputao je Dragan dok se vraćao iz posete supruzi Mariji, čije se stanje stabilizovalo, dok se sin Matija oporavlja.

Pročitajte još:

*Iz Švajcarske u tragediju

*Beba umrla zbog pogrešne procene hitne pomoći?

*Stavična nesreća u Makedoniji: Poginula osmomesečna beba iz Srbije

Majka Nikole Marinkovića koliko juče ispričala je za "Vesti" da se moli Bogu da joj sačuva sina.

"Strašnu vest dobila sam u deset ujutu, dva i po sata posle nesreće. Kada me je Dragan pozvao mislila sam da mi javlja da su stigli na more. Međutim rekao mi je za stravičnu nesreću. Moj unuk krenuo je prvi put na more, a otišao u smrt. Molim boga da mi sačuva bar Nikolu, jer je dobro dete", rekla je ona.

Nikola Marinković studirao je Pravni fakultet u Kragujevcu i trenirao fudbal.

U drugim kolima koja su učestovovala u udesu, "fordu" niških registracija, putnici i vozač nisu u životnoj opasnosti. Nikola Gavrilović (20) iz Lalinskih pojata kod Niša, mogao bi već danas da bude pušten iz bolnice pošto mu je u prelomljenu butnu kost ugrađena šipka. Stanje putnice iz "forda" Milice Novović (19) je stabilno, dok ispred sobe vozača Rajka Radojkovića (21), za koga se sumnja da je izazvao sudar, dežura policija.

Udes se dogodio pre četiri dana na putu Đevđelija-Veles, kada se "ford" sudario sa "škodom" u kojoj je bila porodica Marinković. Beba Andrija je preminuo, a sedam putnika je povređeno u dva vozila.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 31.07.2014. 15:44
Трагедија велика и превелика....сувишан је било који други коментар !!! Моје искрено саучешће породици коју је задесила ова тешка трагедија.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online