Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 23.06.2014.
08:48
Srna, alo.rs, telegraf.rs A

Kosmajac u Herceg Novom?

Crnogorska policija locirala je u Herceg Novom Dragoslava Kosmajca (61), najvećeg narko-dilera u Srbiji, kako ga je pre nekoliko dana nazvao premijer Srbije Aleksandar Vučić, pišu "Dnevne novine". On se u tom gradu u nedelju sastao sa sinom Lazarom (24).

Dragoslav Kosmajac navodno je lociran u Herceg Novom, gde se sastao sa sinom Lazarom
 

Prema nezvaničnim informacijama, policija je u Meljinama pokušala da zaustavi automobil u kojem su bili njih dvojica.

Međutim, L. K. je iznenada dao gas i pobegao patroli. Sat kasnije, Kosmajčev sin se vratio i sam prijavio policiji, ali od njegovog oca Dragoslava nije bilo traga.

- U rutinskoj kontroli pokušali smo da zaustavimo automobil u kojem je bilo lice koje po opisu odgovara Kosmajcu. Ali, vozač se oglušio o našu naredbu za zaustavljanje i naglo skrenuo u sporednu ulicu, dajući po gasu. Patrola je uspela da ih stigne, ali bez uspeha – rekao je izvor iz crnogorske policije.

- Oko sat kasnije, L. K. se sam pojavio na istom mestu i prijavio patroli, ali je bio sam. On je tvrdio da je bio sam i prilikom bekstva. Njemu smo napisali kaznu zbog prekoračenja brzine koju je platio. Za njegovim ocem nemamo nikakvu poternicu niti prijavu iz Srbije da bismo ga uhapsili. Čim nam kolege iz Srbije dostave bilo kakav zahtev naravno da ćemo im izaći u susret – kažu u crnogorskoj policiji.

On je bez zadržavanja pušten da uđe u Crnu Goru. Prilikom ulaska u Crnu Goru sa Kosmajcem je bila još jedna osoba sa kojom nije u srodstvu, pa se pretpostavlja da je to radnik obezbeđenja.

Pre toga on je napustio velelepno zdanje u beogradskom naselju Zvezdara, koje se procenjuje na pet miliona evra.

Kosmajac utekao preko noći

Na jednoj od retkih njegovih fotografija Kosmajac je uslikan u beogradskom hotelu "Hajat" u društvu sa Ljubišom Buhom - Čumetom i još jednom osobom za koju u policiji veruju da je to poznati beogradski biznismen.

Učio "zanat" od Pabla Eskobara?

Kosmajac je, prema izveštajima stranih službi, "na početku svoje karijere" bio bliski saradnik ozloglašenog kolumbijskog narko-bosa Pabla Eskobara.

Od njega je, navodno, učio zanat i bio jedina osoba iz Evrope koja je sa ubijenim bosom svojevremeno sarađivala, piše "Blic".

Dok je kao mladić služio kaznu u požarevačkom zatvoru "Zabela", Kosmajac je jedno vrijeme bio čuvar zatvorskog parkinga.

Kosmajac, kao i nedavno uhapšeni narko-bos Darko Šarić, ima slovački pasoš sa kojim je ušao u Crnu Goru.

Slovačke pasoše imaju mahom "bosovi" iz cijele Evrope, među njima i albanski Naser Keljmendi, ali i jedan od vođa bande "Pink Panter" Zoran Kostić, koji je prošle godine uhapšen u Parizu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.06.2014. 10:16
"Patrola je uspela da ih stigne, ali bez uspeha"!, rekao je izvor iz crnogorske policije? (hehehe cudo.)
Ponedeljak 23.06.2014. 10:35
Ovako se zaluđuje narod da zaboravi na poplave i posledice, svaka čast. Gde završiše silni milioni i pomoć? Kakva tragedija od vlasti i naroda koji je za istu glasao...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online