Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 12.06.2014.
10:54
Blic A

Kuću reketaša gađali "zoljom"

Projektil iz ručnog bacača ispaljen je na kuću Dušana Bogdanovića (31), koji je u kućnom pritvoru zbog sumnje da je deo grupe ucenjivača. Bogdanović je bio deo grupe koja je od Nikole Virijevića iznudila 30 stanova i 60.000 evra.

"Zolja" je prošla kroz klima-uređaj i uletela u prizemlje gde je eksplodirala (Ilustracija)
 

"Zolja" je pogodila prizemlje kuće u kojoj je Bogdanović bio sa suprugom Tamarom i s dvoje male dece (od četiri i šest godina). U kući su bili i Dušanovi roditelji i mlađi brat. Pukom srećom, niko nije povređen.

Dušan Bogdanović je dobio nanogicu pre mesec dana, a njegov brat Dalibor je pušten iz pritvora u januaru

"Zolja" koja je, kako se pretpostavlja, ispaljena s uzvišenja udaljenog stotinak metara dalje prošla je kroz klima-uređaj i uletela u prizemlje gde je eksplodirala. U detonaciji su potpuno uništene dnevna soba, trpezarija i kuhinja, kao i deo spavaće sobe u kojoj je bio Dušan sa ženom i decom. Od siline udara nameštaj je potpuno stradao, sudovi su ispali iz ormara, luster je pao na pod...

Zbog uslova kućnog pritvora Dušan, koji ima nanogicu, nije želeo da priča o eksploziji.

Siguran je da napad "zoljom" ima veze sa slučajem zbog koga su njegovi sinovi Dušan i Dalibor (28) uhapšeni prošle godine.

- Prva optužnica je pala, druge nema već osam meseci. Dalibor je iz pritvora izašao u januaru, a Dušan pre mesec dana. Od tada u nastavcima traje Virijevićev medijski napad. Onaj ko stoji iza tih napisa stoji i iza pokušaja ubistva cele moje porodice - kaže Zoran Bogdanović.

Braća Bogdanović uhapšena su u aprilu prošle godine sa još sedmoro osumnjičenih jer su Virijevića ucenjivali od 2011. Za to vreme grupa je pretila Virijevićevim roditeljima, razbila mu automobil, njegovu verenicu jurili su po Parizu, a njemu slomili ruku, piše Blic. Prijavio ih je policiji kada je verenica u strahu od iznuđivača otkazala svadbu.

"Hteli su sve da nas pobiju"

 

- Svi smo spavali, a u 1.30 sati je puklo. Sve se zatreslo. Gust dim je bio u celoj kući. Samo sam pomislio na unučiće. Srećom, živi su... Onda smo pozvali policiju - priča za Dušanov otac, Zoran i pokazuje na deo kuće, na koji je u septembru 2013. bačena bomba.


- Tad su nam bacili bombu u 20.45 sati. Policija je našla kašiku, DNK tragove, ali ništa. Rekao sam im da se bojimo za život, da će ponovo pokušati da nas ubiju, tražili smo zaštitu ali ništa - kaže Zoran.
On i njegova porodica su od juče ponovo u šoku, unučiće su sklonili na sigurno iz straha...


- Onaj ko je ovo uradio, hteo je sve da nas pobije - kaže Zoran.

Četvrtak 12.06.2014. 10:58
Reketasi su jedna od najgorih parazitskih vrsta ljudi! Zasluzuju da im se stostruko vrati za zlo koje cine drugima!
Petak 13.06.2014. 22:39
"....Projektil iz ručnog bacača ispaljen je na kuću Dušana Bogdanovića (31), .... ...."Zolja" je pogodila prizemlje kuće u kojoj je Bogdanović bio sa suprugom Tamarom i s dvoje male dece (od četiri i šest godina). .....Zbog uslova kućnog pritvora Dušan, koji ima nanogicu, nije želeo da priča o eksploziji. ....Siguran je da napad "zoljom" ima veze sa slučajem zbog koga su njegovi sinovi Dušan i Dalibor (28) uhapšeni prošle godine...." ЧИТАЈУЋИ ТЕКСТ ДУШАН ПРВО ИМА 2 МАЛО ДЈЕЦЕ (4) И (6) ГОД. А У ДАЉЕМ ТЕКСТУ ИСПАДА ДА ИМА 2 БЛИЗАНЦА ОД (28)...???? ДРАГА РЕДАКЦИЈО ИЛИ ПОШАЉИТЕ СВОЈЕ "НОВИНАРЕ" ОПЕТ У ШКОЛУ ИЛИ ИМ ПРИЈЕ ПИСАЊА ТЕКСТА ДАЈТЕ ДА НЕШТО ПРЕЗАЛОГАЈЕ....ДА НЕ ГУТАЈУ ТЕКСТ !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online