Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 07.06.2014.
12:24
Blic A

Varala ga, on saznao pa je tukao. Na kraju ga ubila

Snežana Petrović (52) je uhapšena pod sumnjom da je brutalno ubila muža Branka (58) u njihovom porodičnom domu u Starom Kostolcu. Žena je nekoliko puta izbola muža nožem u grudi, a zatim ga dokrajčila udarcima metalne šipke u glavu. Odlučila se na zločin, jer ju je suprug danima tukao i maltretirao nakon što ju je nedavno uhvatio u preljubi, saznaje Blic.

Žena je nekoliko puta izbola muža nožem u grudi, a zatim ga dokrajčila udarcima metalne šipke u glavu. Suprug je danima tukao i maltretirao (Foto: Ilustracija)
 

Snežani Petrović je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati posle kog će sa krivičnom prijavom za ubistvo biti privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.


Petroviću imaju dva sina i ćerku. Sve troje rade u inostranstvu. Snežana i Branko su živeli sami.


- Radili su, a u kući je često bilo muzike. Bili su veseljaci, vredni ljudi. Deo kuće su izdavali. On je stalno nešto radio oko te porodične kuće. Nije mi jasno zašto se Snežana odlučila na ovaj krvavi potez. Strašno, tragedija - kažu njihove komšije.

Sačekala policiju u dvorištu

Snežana Petrović je na stolici u dvorištu sačekala policiju. Ispričala je šta se dogodilo, a zatim je odvedena u pritvor.

- Niko ne zna šta se dogodilo. Nikada niko od komšija nije čuo da se Petrovići svađaju. Nikada se iz njihove kuće nije čula galama - objašnjava komšija Dragomir Demirovski.

Sumnja se da je sukob među supružnicima započet pre izvesnog vremena, kada je Petrović uhvatio suprugu u preljubi. Potom je ona odlazila na posao sa modricama oko vrata i žalila se koleginicama u elektrani u Drmnu kako ju je suprug gušio.


- Ona je bila vredna žena, radila je kao čistačica u elektrani. A sad se priča da mu nije bila verna. Ko zna šta je i ona istrpela pored njega - priča jedan od komšija.

Petrovići su skromno živeli, pričaju komšije. Branko je radio u “Primu”, državnom preduzeću pri Termoelektrani u Kostolcu. Snežana je bila čistačica u elektrani u Drmnu. Kućni budžet su popunjavali izdavanjem dela kuće.

POVEZANE VESTI

Subota 07.06.2014. 18:16
Sta vam to znaci "Snezana i Branko su ziveli sami"??
Nedelja 08.06.2014. 12:00
Pre svega ovoga trebalo je da se razvedu...
Četvrtak 07.08.2014. 16:20
Већина ових жена треба да се амнестира и пусти из затвора. Одлуче се на то онда када више не могу да издрже, нису криве у мојој књизи. Те ликове што се иживљавају над женама све треба по кратком поступку.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online