Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 27.05.2014.
23:21
Beta A

Šutanovcu pretili preko društvenih mreža

Demokratska stranka (DS) zatražila je večeras hitnu reakciju nadležnih i efikasno otkrivanje osobe koja je elektronskim putem pretila poslaniku demokrata Draganu Šutanovcu, njegovoj porodici i bivšim predsednku DS-a Borisu Tadiću.

Pretili mu putem društvenih mreža: Dragan Šutanovac
 

"Ove pretnje logičan su nastavak i posledica toga što je mržnja postala legitiman način iskazivanja političkih stavova i činjenice da svi oni koji upućuju pretnje čine to lagodno, bez ikakvog straha da će zbog toga odgovarati ili biti kažnjeni. Sa takvom praksom mora se prestati", navodi se u saopštenju DS-a.

Ta stranka je navela da niko ko misli drugačije ne sme više biti proglašavan državnim neprijateljem ili mrziteljem države jer tako nešto samo dodatno ohrabruje one koji političke razlike žele da rešavaju nasiljem, pretnjama i najtežim krivičnim delima.

Šutanovac, koji je i bivši ministar odbrane, preko Tvitera je naveo da je dobio pretnje osobe koja se predstavlja kao Slobodan Ilić i koja je navela da njemu i njegovom kumu (Borisu Tadiću) treba ispaliti metak u čelo zbog svega što su učinili za NATO u cilju uništavanja Vojske Srbije.

"Za sve što si ti i tvoj kum Boris (Tadić) učinili za NATO u cilju uništavanja naše armije, treba ti ispaliti metak u čelo, kako tebi tako i tvom kumu. Jednom od vas je metak pokidao srce, slična sudbina čeka tebe i tvoju porodicu!!!", naveo je taj čovek u svojoj poruci.

Šutanovac je dodao da će taj slučaj prijaviti i da veruje da nadležne službe mogu da spreče namere takvih ljudi.

"Policija vrlo lako i brzo može da ustanovi ko je Slobodan Ilić koji preti mojoj porodici. Očekujem reakciju. Naravno da ću da prijavim. Nikada niko nije bio toliko bezobziran da preti mojoj porodici. Ko god da je, ovo je više nego jasno krivično delo!", napisao je Šutanovac.

POVEZANE VESTI

Utorak 27.05.2014. 23:49
Шутановцу зашто је твој Таст Мирослав Илић добио висок притисак и разболеосе .Због тебе је добио притисак .
Sreda 28.05.2014. 00:28
Radi bezbjednosti ovog lika, treba ga spremiti na doživotnu robiju sa prinudnim radom, barem da malo bude koristan !
Utorak 27.05.2014. 23:44
"Za sve što si ti i tvoj kum Boris (Tadić) učinili za NATO u cilju uništavanja naše armije, treba ti ispaliti metak u čelo, kako tebi tako i tvom kumu. Jednom od vas je metak pokidao srce, slična sudbina čeka tebe i tvoju porodicu!!!", naveo je taj čovek u svojoj poruci. Још није касно да се покајеш и вратиш на старо радно место, паркинг-рампу ,,,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online