Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 23.05.2014.
10:05
Radio 021 A

Osuđeni ubica i narko bos ubijen u Novom Sadu

Vojislav Škrbić iz Kaća ubijen je sinoć u pucnjavi u kafiću "Gondola" u Novom Sadu, a Todor T, koji je sedeo sa njim za stolom, je ranjen. Prema rečima očevidaca, u kafić je oko 21 sat mirno ušetao mladić, došao do stola za kojim u Škrbić i Tucaković sedeli i pucao u njih.

Ubijeni Vojislav Škrbić
 

"Muškarac starosti 35 godina povređen je u pucnjavi, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrtni ishod", rekla je portparolka Sanja Pokrajac Nenadić.

Ranjeni Todor T. je prevezen u Urgentni centar i za sada se zna da ima dve prostrelne rane u butini i da nije životno ugrožen.

Kako pričaju svedoci, mladić je došao do stola za kojim je sedeo Škrbic i pucao u njegovom pravcu. Pošto su se čuli pucnji došlo je do panike u lokalu koji je bio prepun, a gosti su se razbežali. U toj gužvi pobegao je i ubica, javlja Radio 021.


Dok je trajao uviđaj kod Gondole došlo je i do tuče. Prema nezvaničnim informacijama, policija već zna ko je počinilac jer je pregledala snimke sa sigurnosne kamere i ustanovila da je ubica stalni gost "Gondole".


Škrbić je inače novosadskoj javnosti poznat po različitim krivičnim delima... Svojevremeno je osuđen na 11 godina zatvora zbog ubistva pripadnika kriminalne grupe "Firma", Branislava Jelačića, 11. maja 2004. godine u kafiću "Marina" na Trgu mladenaca. Utvrđeno je da je on naručio ubistvo Jelačića zbog borbe oko uticaja i teritorije na novosadskom narkotržištu. Kasnije mu je kazna umanjena, a nedavno je dobio uslovni otpust.


Škrbićev lanac dilera droge bio je konkurencija neprikosnovenoj "Firmi", pa je Jelačić u nekoliko navrata organizovao Škrbićevu likvidaciju. Škrbić je napadan ispred kluba "Zam", zatim u Kaću, a priređena mu je i sačekuša ispred stana u kojem živi. Iz svih napada uspeo je da izađe nepovređen.
 

Škrbić je osuđen i za pokušaj ubistva Dragana Vojnovića na Kamenjaru, u okviru obračuna za prevlast na novosadskom narkotržištu, a u njegovom dosijeu stoji da je hapšen zbog posedovanja narkotika i oružje. U Beloj knjizi MUP-a Srbije, Škrbić se visoko kotirao kao član nekoliko organizovanih kriminalnih grupa. Prema tim podacima, on je bio jedan od glavnih distributera heroina u Novom Sadu i Vojvodini.

POVEZANE VESTI

Petak 23.05.2014. 15:44
Баш "фин" неки лик....? Био познат по кривичним НЕдјелима, имао ланац дилера дроге....КАКО ЈЕ ЖИВИО И ШТА ЈЕ РАДИО ДОБРО ЈЕ И ПРОШАО !!! КОЛИКО ЛИ ЈЕ МЛАДОСТИ ЗБОГ ЊЕГА И ЊЕМУ СЛИЧНИХ УМРЛО ИЛИ УПРОПАШЋЕНО? СМРАД ЈЕ ЗАСЛУЖИО ДА НА КОЛЦУ СТОЈИ ПОБОДЕН У СРЕД НОВОГ САДА !!! ПОСЛУЖИО БИ ДРУГИМ СМРАДОВИМА КАО ОПОМЕНА.....
Petak 23.05.2014. 14:45
Ја би све ове тетовиране са полакиле жутог око врата скупио,ставио им ланце и радна акција(добро сад је један мање али их има још доста,нажалост)!
Petak 23.05.2014. 16:21
jedno govno manje...ajmo!! :)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online