Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 15.05.2014.
21:31
Blic A

Zbog ljubomore napala komšinicu čekićem za meso

"Otključavala sam ulaz zgrade kada sam osetila tri udarca u glavu. Iza mene je stajala nepoznata žena koja me je udarala tupom stranom satare na kojoj je čekić za meso. Krv je liptala na sve strane". Ovim rečima počinje dramatičnu ispovest Nišlijka Ljubinka Jovanović (61), koju je ispred zgrade u Ulici Branka Krsmanovića ni krivu ni dužnu, čekićem za meso napala i povredila Ljubinka G. (73).

Čekić ze meso je bio oruđe ljubomornog napada

Starica je nakon privođenja u policiju izjavila da je posumnjala da je komšinica iz susedne zgrade u ljubavnoj vezi sa njenim mužem, ali da je, pošto ju je izudarala, uvidela da se radi o pogrešnoj osobi.

-Sva sam bila u krvi koja se slivala niz glavu. Krvava mi je bila i jakna i bluza pa čak i patike. Ne poznajem ženu koja me je napala, starija je od mene jedno 10 godina, nikada je nisam videla što me je još više zbunilo. Ona se samo okrenula i počela da beži. Išla sam za njom, a ona mi je dovikivala:

“Beži, beži”… Počela sam da vrištim i da dozivam pomoć, priča Ljubinka.

Vriske je prvi čuo jedan stariji komšija iz zgrade koji je pokušao da pomogne napadnutoj ženi.

-On je dotrčao ali zaradio povredu prsta a Ljubinka G. je pokušala i da ga ujede za ruku. Srećom, u blizini se zadesio i neki policajac u civilu koji je staricu koja je izvršila napad zadržao do dolaska patrole policije. Inspektori su je uveli u kola, ona je samo sedela na zadnjem sedištu automobile i nemo gledala u jednu tačku, kaže jedna od komšija iz zgrade.

Marko Jovanović, sin napadnute žene, bio je na poslu u vreme kada je njegova majka prioživljavala dramatične trenutke.

-Video sam majčin broj na telefonu. Kada sam se javio, čuo sam glas komšinice koje je zvala sa njenog telefona: Dođi hitno neka žena ti je majku udarila u glavu. Odmah sam došao sa posla. Kada sam čuo šta se desilo, prenerazio sam se. Mogla je da je ubije da je udarila u glavu drugom stranom satare, kaže Marko.

Povređena Ljubinka Jovanović je odmaj odvezena u bolnicu gde su joj previjene rane.


-Snimili glavu, ušili mi četiri kopče na temenu, dali antibiotike… Još sam u velikom šoku. Juriću ovu ženu što me je napala na sudu do kraja. Ja sam udovica, živim miran i skroman život. Ostala sam bez muža iznenada, bez jedine osobe koja mi je najviše značila u životu. Meni je ovo poražavajuće. Šta će ljudi da pomisle sada. Ni kriva ni dužna sam se našla u ovoj priči, jada se Ljubinka Jovanović.

Četvrtak 15.05.2014. 21:51
Ilustracija lepo pokazuje cemu taj predmet sluzi!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online