Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 23.04.2014.
11:30 >> 15:43h
Telegraf, Blic, Beta A

Priveden brat ubijenog dečaka u Kaluđerici

Miloš Jakovljević, brat ubijenog Marka, i još dvoje njegovih drugova zadržani u policiji. Kod sve trojice su na rukama nađene barutne čestice, što je bilo dovoljno da im se odredi pritvor. Ko je od njih pucao, i da li je neko od njih ispalio smrtonosni hitac, još nije poznato jer nijedan ne priznaje krivicu za ubistvo 16-godišnjeg dečaka u Kaluđerici.

Posle ubistva 16-godišnjeg Marka Jakovljevića u Kaluđerici, policija nastavlja istragu i intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva, s obzirom na to da postoji nekoliko verzija tragičnog događaja, a pretpostavlja se da je tinejdžer ubijen slučajno.


Marko Jakovljević upucan je u leđa, u ponedeljak uveče oko 21.30 u Ulici Radisava Ignjatovića, u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici. On je obilno krvario iz usta i prebačen je u Klinički centar u Beogradu, gde je podlegao povredama.

Nekoliko kilometara od mesta nesreće, u obližnjoj rečici, pronađen je pištolj, a veštačenjem treba da se dokaže da li je Marko iz njega upucan. U pritvoru su zadržani Markov rođeni brat Miloš (19) i još dvojica drugara B.S. (1995) i Đ.S. (1995).
.

Izmislili automobil da sakriju krivicu?

Prva verzija da je dečak ubijen hicem koji je ispaljen iz automobila u pokretu pala je u vodu posle uviđaja. Ovu verziju policiji je ispričao otac ubijenog dečaka, pozivajući se na priču koju mu je ispričao stariji sin, koji je u momentu ubistva takođe bio u školskom dvorištu. Policija je, međutim sigurna da vozila nije bilo i da je priča izmišljena da bi se prikrili stvarni krivci.

"Sva trojica su pala na poligrafskom ispitivanju, i kod sve trojice su na rukama nađene barutne čestice, što je bilo dovoljno da im se odredi zadržavanje. Ko je od njih pucao, i da li je neko od njih ispalio smrtonosni hitac, još nije poznato jer nijedan ne priznaje krivicu", rekao je za "Blic" izvor iz beogradske policije.

"Policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima se ubistvo desilo, utvrđivanje uloge i odgovornosti pojedinih maloletnih lica posebno nakon izvršenog ubistva u pravcu pružanja pomoći na skrivanju i uništavnju dokaza", navela je policija. 

Pretpostavlja se da su se dečaci igrali pištoljem koji je u jednom trenutku opalio i smrtno ranio Marka.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.04.2014. 14:27
Bratski, nema sta. Jedna stvar je slucajno upucati brata, a sasvim deseta ostaviti ga da iskrvari i posle lagati da se izvuces.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online